Günün Fotoğrafı

Sagol tesekkur ederim donum cok sıkınti gecen gece ekim yapyom tarla 18 bana 11 dinum dedi tarlanin etrafini iki dondum sanki 5 6 donum ekmis gibi oldum sonra tarla yari olmadan makine bitti normalde 9 donume rahat yetiyo hemen parsel sorgudan baktim 18 cikti
Abi beni deli etti adamın birisi iki parçasını ektim birine 8 dönüm dedi birine 4 dönüm tarlaya bakıyom giden tohuma bakıyom en az 4 dönüm büyük buralar dedim adama hemen hopladı benden iyimi bileceksin kendi tarlamı diye. Parsel sorguyu açtım hemen 8 dönüm dediği tarla 12 dönüm 4 dönüm dediği 6 dönüm çıktı ama yinede adama kabul ettiremedim ne biliyim senin telefonunun doğru ölçtüğünü diyo şaka gibi millet.

Abi beni deli etti adamın birisi iki parçasını ektim birine 8 dönüm dedi birine 4 dönüm tarlaya bakıyom giden tohuma bakıyom en az 4 dönüm büyük buralar dedim adama hemen hopladı benden iyimi bileceksin kendi tarlamı diye. Parsel sorguyu açtım hemen 8 dönüm dediği tarla 12 dönüm 4 dönüm dediği 6 dönüm çıktı ama yinede adama kabul ettiremedim ne biliyim senin telefonunun doğru ölçtüğünü diyo şaka gibi millet.
Gecen birine ekim yapyom 50 55 arasi yer var dedi en az 10 parca her tarlada 2 donum iteledi giden tohuma gore 70 civar yapyo sonra parsel sorgudan tek tek baktim 55 dedigi yerler 72 cikti ne diyem emek hirsizi bunun gibiler bi abi var 3 senedir ekim yapyom her is bitimi 3 4 dinum fazla verir oyleside var

Maşallah durmak yok. 12 lira sadece Ekim mi yoksa tohum yatağı hazırlama da dahil mi ?

Benim o balya baglarkene oluyo tarla buyuk diyo gidiyoz parca parca ufak gittiginemi yanarsin yaktigin mazotami
Çok iyi anlıyorum seni abi.
Bi sabah kalktım 10 da balya sezonunun son demi artık adam aradı kadam gel şurda bi 30 dönüm yer var bağla orasını dedi bizde tek parça diye seviniyoz tabi 1 i 10 dönüm kalan 4 ü 5 er dönüm yerde sap olsa hadi iyi kurtarırsın dersin ama sap ta azdı...
Birgün yine ayçiçek sezonu adam aradı 5 dönüm var diye 5 dönüm tarla için üstümüzü tozlattık.