Cemal abi senin mibzer büyük olsa gunde daha cok ekersin birde tek ceker al abi dönüşler falan kolay olur çiftceker dönüşlerde zaman kaybı biraz
Yerler bayir 4 cekerde bile zor ciktim yerler varCemal abi senin mibzer büyük olsa gunde daha cok ekersin birde tek ceker al abi dönüşler falan kolay olur çiftceker dönüşlerde zaman kaybı biraz
Makineden donum belli oluyor donume attin tohum gubreden en fazla 1 eksik 1 fazlaşu dönumden çalanlarda öbur tarafa nasıl gidecekse onuda anlamış değilim
Gece ekiyom tarlanin sinir seki belli degil edrafi hep tirmikli tarla baktinmi 150 donum tek parca gibigöz var nizam var az cok anlaşılıyor zaten kac dönüm olduğu: )
Abi beni deli etti adamın birisi iki parçasını ektim birine 8 dönüm dedi birine 4 dönüm tarlaya bakıyom giden tohuma bakıyom en az 4 dönüm büyük buralar dedim adama hemen hopladı benden iyimi bileceksin kendi tarlamı diye. Parsel sorguyu açtım hemen 8 dönüm dediği tarla 12 dönüm 4 dönüm dediği 6 dönüm çıktı ama yinede adama kabul ettiremedim ne biliyim senin telefonunun doğru ölçtüğünü diyo şaka gibi millet.Sagol tesekkur ederim donum cok sıkınti gecen gece ekim yapyom tarla 18 bana 11 dinum dedi tarlanin etrafini iki dondum sanki 5 6 donum ekmis gibi oldum sonra tarla yari olmadan makine bitti normalde 9 donume rahat yetiyo hemen parsel sorgudan baktim 18 cikti
Gece ekiyom tarlanin sinir seki belli degil edrafi hep tirmikli tarla baktinmi 150 donum tek parca gibi![]()
Gecen birine ekim yapyom 50 55 arasi yer var dedi en az 10 parca her tarlada 2 donum iteledi giden tohuma gore 70 civar yapyo sonra parsel sorgudan tek tek baktim 55 dedigi yerler 72 cikti ne diyem emek hirsizi bunun gibiler bi abi var 3 senedir ekim yapyom her is bitimi 3 4 dinum fazla verir oyleside varAbi beni deli etti adamın birisi iki parçasını ektim birine 8 dönüm dedi birine 4 dönüm tarlaya bakıyom giden tohuma bakıyom en az 4 dönüm büyük buralar dedim adama hemen hopladı benden iyimi bileceksin kendi tarlamı diye. Parsel sorguyu açtım hemen 8 dönüm dediği tarla 12 dönüm 4 dönüm dediği 6 dönüm çıktı ama yinede adama kabul ettiremedim ne biliyim senin telefonunun doğru ölçtüğünü diyo şaka gibi millet.
Sagolun sadice ekimMaşallah durmak yok. 12 lira sadece Ekim mi yoksa tohum yatağı hazırlama da dahil mi ?
Allah bereket versin iyi para. Ben 24 liraya Hem sürdüm , tirmikladim, Sonra ektim.Sagolun sadice ekim
Surmesi tirmiklamasi ekmesi 50 tl 200 donumde boyle ekim yaptim
Sagol tesekkur ederim donum cok sıkınti gecen gece ekim yapyom tarla 18 bana 11 dinum dedi tarlanin etrafini iki dondum sanki 5 6 donum ekmis gibi oldum sonra tarla yari olmadan makine bitti normalde 9 donume rahat yetiyo hemen parsel sorgudan baktim 18 cikti
Sagol tesekkur ederimİşin zor abi hayırlı işlerin olsun
Abi bizim buralarda sürmesi 30 liraAllah bereket versin iyi para. Ben 24 liraya Hem sürdüm , tirmikladim, Sonra ektim.
Boş ev varsa sizin köye yerleşeyim bendeAbi bizim buralarda sürmesi 30 lira
Kazayağı çekmek 10 lira
Izgara çekmek 12 lira
Mibzerle ekmek 15 lira
Ilaç ve gübre atmak 5 lira
Abi sen baya maliyetine yapmışsın işi galiba
Bizde ekim 2017 de 13 tl idiSagolun sadice ekim
Surmesi tirmiklamasi ekmesi 50 tl 200 donumde boyle ekim yaptim
Çok iyi anlıyorum seni abi.Benim o balya baglarkene oluyo tarla buyuk diyo gidiyoz parca parca ufak gittiginemi yanarsin yaktigin mazotami