![]()
![]()
Tekerlerı temızleyelım dedık![]()
Maşallah, tekerler ayna misali parlamıştır karda
![]()
![]()
Tekerlerı temızleyelım dedık![]()
Kaç yaşindaa acaba dogu ladini bu
Kaç yaşindaa acaba dogu ladini bu![]()
Abi peyzaj okuyorum liseyide süs bitkilerinden mezun oldum agacları felan bilirim picea oriantalis doğu ladini bu dalları gövdeye dik paraleldir göknardan ayırt etmek guctur koknarin kozalaklari diktir yapraklarının altında iki beyaz cizgi vardir ladin sogu cok severTahminen 30 yaş, ladinleri çok seviyorum sincap kuyruğu sürgünleri ve piramitsel yapısı çok hoş![]()
Abi peyzaj okuyorum liseyide süs bitkilerinden mezun oldum agacları felan bilirim picea oriantalis doğu ladini bu dalları gövdeye dik paraleldir göknardan ayırt etmek guctur koknarin kozalaklari diktir yapraklarının altında iki beyaz cizgi vardir ladin sogu cok severfavorim picea pungens uretimine baslzmistim ama rafa kalkan projem oldu zoru basarmaya calistim cok para harcadim olmadi
![]()
Ladin çok nazlı bitki AbiSen seracısın Mavi Ladin yaparsın fiyatları da yüksek![]()
Ladin çok nazlı bitki Abisimdi mese palamudu diktim
palmiye tohumu var onlarida ekicem
Abi sen nereliydin
Abi orhangazi göl kenarına banzettımKerem profilde Isparta yazıyor işte![]()
Namını duydum Abi oraya yakınmi bilmiyorumda antalya bucak arasında bi köye gitmiştim bağdemliydi galiba
Namını duydum Abi oraya yakınmi bilmiyorumda antalya bucak arasında bi köye gitmiştim bağdemliydi galibaYalovaya gelirsen haberim olsun Abi köy merkeze 6km en yakın köy bizim köy merkeze
Herkesi beklerim Abi kapım herkese açıkSağ ol teşekkür ederim, kısmet yolumuz düşerse seni görmek isterim![]()