Günün Fotoğrafı

Bence fazla büyük ihtimalle soğutmada sıkıntı var veya motoru çok sıkıştırdınız.bende 480le çok sürdüm ama böyle bişey çok az gördüm.oda sıkıştırmadan oldu.yeşili çok az geçer bu kadar geçmez normalde ama başaklar bununla simetrik duruyor onu biliyorum..

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayağı sıkıştırdım 35 derece sıcakta. Ben de ilk kez bu kadar yüksek seviyede hararet gördüm bunda.

Hatta köyden arkadaşlar gördü otomobille geçerken durdular yanımda.

-Bu havada çift sürülür mü. Akşama bırak yada gece sür dediler.

Bende birşey olmaz dedim, devam ettim. Arkadaşlar bekledi biraz birkaç tur attım. Daha sonra beni kendi halime bıraktılar.

Ufak bir tarla günü yaptık bu vesileyle..

Gürcan, benim göstergeler gitti, bir tek hararet göstergesi kaldı çalışan. Tam olarak hangi devirde gitti bilmiyorum ama en fazla 1700 devirde gitmiştir sese göre. Daha önce bu kadar sıcakta koca gün pulluk sürmedi. Normalde yeşilin başında hararet göstergesi sabitlenir dururdu..

İlhan hocam, normalde bu hararet göstergesi yeşilin başında durur, daha da yükselmezdi. Bugün çok çalıştı yaz sıcağında. Daha önce bu kadar yüksek seviyeye ancak kayış kopuk bir kilometre gidince ulaştı. Bu seviye bile anormal.

Pulluk 3 lü 8 numara. Biraz dandik bir tahta yapısı var. Motoru tutuyor. Toprağı iyi kapatmıyor. Tahta eklemek istiyor. Bir de demirler zayıf. 4 lü olsa muhtemelen stop eder.

İş bora nın maşallahı var. İyi sürüm yapmış. Modeli kaç bunların? Yarım çamurluk olanları Japon İş Bora mı oluyor?

ustam senin tarla çok olanmış derine kök salan otlu yerler traktörü çok tutuyor .
aynı şartlarda temiz buğday anızında o kadar yükselmez.
işboranın modelleri hakkında fazla bir bilgim yok ama yerli Japon çok birşey farkedeceğini zannetmiyorum.
büyük kartel küçük kartel ikili manifold dörtlü manifold diye iki çeşit var.
bizim motorda geldiğinde hiçbir gösterge çalışmıyordu hararet göstergesini kendim taktım boğulup devirden düşmedikçe hararet yeşilin üzerine çıkmıyor eksozdan karaduman gelmedikçe hararet yükselme yapmıyor.

Gece çevre düzenlemesine devam :) DSC_0364.JPG

Babam bugun tarlaya gitti yulaf tarlasını domuzlar mahvetmiş.
Bizim şuanda fındıkda domuzlar her akşam tarlanın belirli yerlerine teneke koyarım içlerini tıka basa bastıra bastıra saman doldururum yakarım sabaha kadar kendi kendine yanar ağır ağır domuz gelmiyor dumana deneyin farkı görürsünüz tarlaya nereden giriyorsa oraya koyun tarlanın ortasına bide kafanıza göre başka biryere koyun yakın kesinlikle gelmiyor senelerden beri en son care bunu bulduk gece tüfekle beklemeye gidiyorsun en fazla 12 ye kadar bekleyebiliyorsun sabaha karşıda geliyorlar kesin çözüm teneke saman

Herkese günaydın. Iskender agam ile lüleburgaz TMO ya geldik buğday teslimi yapıcaz Allah nasip kismet ederse tüm trakkulup dostlarımıza selamlarımızı iletiyoruz.saygılar bizden [emoji4]

Bereketli olsun inşallah İskender abiyede selamlar :)

Afiyet olsun :)

Tüm trakkulübe bol selam.bu gün lüleburgaz istasyon TMO ajans müdürlüğüne buğdayımızı gwtirdik.936 krş ve 937 krş a teslim ettik.ölçüm yapan eksper kardeşimiz beni resmen sabır sınavından geçirdi.neyseki sabrın sonu selamet tir diyerek sustuk.bilginiz olsun fiyat kırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.kıpkırmızı renkteki esperia buğdaya burun kıvırıyor.Çiftçiyi bu hallere dürünlereinşallah birgün hesap sorulur.yarında oradayım inşallah.
Gürcan kardeşimden allah razı olsun.farmall 75C yi o kullandı.bende dayıoğlunun TL100A ile 4 römork teslim ettik