Günün Fotoğrafı

Meraba arkadaslar benim td nin frenlerinde sknti var. Frene basinca fren normal tutuyor burda sknti yok ama 3 4 defa pompalayinca dibe kadar iniyor. Sizce problem ne olabilir. Traktor 2010 td65d dortceker.

Hayvan sevgisi :) 20190120_193356.jpg

Meraba arkadaslar benim td nin frenlerinde sknti var. Frene basinca fren normal tutuyor burda sknti yok ama 3 4 defa pompalayinca dibe kadar iniyor. Sizce problem ne olabilir. Traktor 2010 td65d dortceker.
1 hava olabilir alttan havasını alabilirsin 2adam gerekli almak için
2hortumlarda catlak patlak olabilir
3 firen korüklerden kacirabilir
Benim ki 2006 td65d daha üzerindeki firenler sadice senede 1 tur sıkıyom okadar gayette memnunum 44oo saaate

1 hava olabilir alttan havasını alabilirsin 2adam gerekli almak için
2hortumlarda catlak patlak olabilir
3 firen korüklerden kacirabilir
Benim ki 2006 td65d daha üzerindeki firenler sadice senede 1 tur sıkıyom okadar gayette memnunum 44oo saaate
El freni cekik unuttum 1 kac sefer fren isigi yanmadigi icin tarla surerken bi sknti cikarabilirmi.
Senede 1 tur skyorum derken nereyi.

yav böyle hükümet olurmu şu insanların nasıl hakını yiyorsunuz haram zıkkım olsun diyorum