Geçmiş olsun.Kaza geliyorum demez
Geçmiş olsun.Kaza geliyorum demez
Kolay gelsin, hayırlı olsun. Patosun arpa eleğini çıkarıp buğday eleği takarsanız korunga daha temiz çıkar.Seneye ekilecek olan korunganin gezer potoz ile elenmesi bittiEkli dosyayı görüntüle 40544Ekli dosyayı görüntüle 40545Ekli dosyayı görüntüle 40546Ekli dosyayı görüntüle 40547Ekli dosyayı görüntüle 40548
Hayırlı olsun Sefa kaça aldınBoruları aldım. [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 40747
Hayırlı olsun Sefa kaça aldın
Ne sulama yaptın bu sene be cemal kuyuda derede su bırakmadın 5 biçim yapacaksın galıba artık bu kesın
Sağolasın 5. Biceriz derede su bol boşa akıp gidiyo gölette faliyete geçti 50 tane boru yaymak zor geldi motora devamNe sulama yaptın bu sene be cemal kuyuda derede su bırakmadın 5 biçim yapacaksın galıba artık bu kesın
bıldırcını sürüsü patatesi tarlasıylamı közleyeceksin yusuf
Geçmiş olsun.Canlilara isabet etmemesi daha iyi olmuş .Maganda kurşunu
Milyarda bi denk gelir
Köyde düğun var köyle tarla arası kuş bakışı 1000 mt civari sabah 7 ile 12 ye kadar yağmurlamalar calişti saat 1 le 3 arası düğun oldu çok silah atıldı saat 5 de hat değiştirmeye gittik bu şekilde üsten delip içine geçmiş ben kasti atılmış diye düşündüm amma bilerek atılsa deler geçer birde üste denk gelmezEkli dosyayı görüntüle 40779
3M markasını tavsiye ederim.İnternetten alacağım bi yer varmı abi? Ucuz, indirimli oluyor dükkanlara göre. Terletmiyorsa iyi. Neyi var babanızın, geçmiş olsun.
Böyle olayları gördükçe bende silah sıkmaktan vazgeçiyorum silah ıyı değil ama zevklı oluyorMaganda kurşunu
Milyarda bi denk gelir
Köyde düğun var köyle tarla arası kuş bakışı 1000 mt civari sabah 7 ile 12 ye kadar yağmurlamalar calişti saat 1 le 3 arası düğun oldu çok silah atıldı saat 5 de hat değiştirmeye gittik bu şekilde üsten delip içine geçmiş ben kasti atılmış diye düşündüm amma bilerek atılsa deler geçer birde üste denk gelmezEkli dosyayı görüntüle 40779
Araba işide böyle, normal trafikte aracı yarış arabası gibi kullanmakta sorun.Böyle olayları gördükçe bende silah sıkmaktan vazgeçiyorum silah ıyı değil ama zevklı oluyor