Maşallah çok sağlıklı görünüyorlarMalatya Darende 3 ekim yeşil fasulye hasat devamEkli dosyayı görüntüle 41361Ekli dosyayı görüntüle 41362Ekli dosyayı görüntüle 41363Ekli dosyayı görüntüle 41364
Maşallah çok sağlıklı görünüyorlarMalatya Darende 3 ekim yeşil fasulye hasat devamEkli dosyayı görüntüle 41361Ekli dosyayı görüntüle 41362Ekli dosyayı görüntüle 41363Ekli dosyayı görüntüle 41364
Aleykümselam Sağol teşekkür ederim ben yoktum bizimkiler temmuz ayında ekmisler biraz geç oldu toplamaya Ağustos 20 gibi başladıkbereketli olsun kardeşim Fasulyeyi hangi ayda ektin çinsi ne .
selamlar.
Sağol Mustafa abi işimizi en iyi şekilde yapıyoruzMaşallah çok sağlıklı görünüyorlar
Bağlanacak kadar kurudu mu?
Geçmiş olsun verime etkisi oluyormu bizdede domates biber hepsini yaktıErken Mehrican patatesi yakmış Ekli dosyayı görüntüle 41368Ekli dosyayı görüntüle 41369Ekli dosyayı görüntüle 41370
Sağol Allah razı olsun verime bir 20 gün daha çalışsa iyi olurdu ama bayağı büyümüşGeçmiş olsun verime etkisi oluyormu bizdede domates biber hepsini yaktı
Sisleme yapılsa süre biraz daha uzar aslında...Erken Mehrican patatesi yakmış Ekli dosyayı görüntüle 41368Ekli dosyayı görüntüle 41369Ekli dosyayı görüntüle 41370
Benimki de aynı dağcılar kabin bizim muhtar gezer patozu yoldan götürürken soluna bakmıyor savurma borusunu taktı kapı kelebek ve arka cama kadar kırdı [emoji3]selamlar beyler.
gübre doldururken yan camı kırdım,
gittim aldım geldim,taktım son civatasını sıkarken,yine kırdım.
bir daha kırayımmı ????Ekli dosyayı görüntüle 41373
Onu yapiyoruzda sebzede saman balyalarini ıslatıp hafif yanik yağ ve mazot karıştırıp yakıyoruz gece ama yapmadık işteSisleme yapılsa süre biraz daha uzar aslında...
Geçmiş olsun Yusuf abi nazara gelmişsinselamlar beyler.
sağol paşam,bin yaşa.Geçmiş olsun iki kere[emoji4]
kapıda 2 cam var,Benimki de aynı dağcılar kabin bizim muhtar gezer patozu yoldan götürürken soluna bakmıyor savurma borusunu taktı kapı kelebek ve arka cama kadar kırdı [emoji3]
sağol mami.Geçmiş olsun Yusuf abi nazara gelmişsin
Geçmiş olsun kolay gelsin abi. Bende takarken pulu unutmuşum takıp sıkınca kırılmıştı.selamlar beyler.