Metre kare maliyeti ne oluyor abi.Altı ıyı dolu olursa bişey olmaz bence kilit parke yapılırken bozuk gibi duruyor ama arasına kum atınca çok sağlam oluyor ama altı boş olursa sağlam olmuyor tabıkı her malzeme gibi
Metre kare maliyeti ne oluyor abi.Altı ıyı dolu olursa bişey olmaz bence kilit parke yapılırken bozuk gibi duruyor ama arasına kum atınca çok sağlam oluyor ama altı boş olursa sağlam olmuyor tabıkı her malzeme gibi
Kolay gelsin bende garajın altina dusünuyorum m²si 18 lira adrese teslim nakliyeli cokmu iyimiİş bulamazsak bahçeye kum getir dağıtırız çalışmak mayaya işlemiş biraz da kilit parke döşedik Ekli dosyayı görüntüle 43722Ekli dosyayı görüntüle 43723
13-14 diyorlardı geçen sene, adres teslim normal bence .Kolay gelsin bende garajın altina dusünuyorum m²si 18 lira adrese teslim nakliyeli cokmu iyimi
Bedava para vermene gerek yok beledıye ler söküyor sökene Bi paket marlboro tamam bütün iş kumda zaten her yerde dolu bedavaMetre kare maliyeti ne oluyor abi.
Bedava başkan biz para vermıyoz kumuda gidip kürekle dolduruyorduk geçen gıttık orda kepçe varmış adam geldi uğraşma abi dedı attı Bi motor Bizde ona dua ettikKolay gelsin bende garajın altina dusünuyorum m²si 18 lira adrese teslim nakliyeli cokmu iyimi
İyimişBedava başkan biz para vermıyoz kumuda gidip kürekle dolduruyorduk geçen gıttık orda kepçe varmış adam geldi uğraşma abi dedı attı Bi motor Bizde ona dua ettik
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Yeni oyuncaklarım
Kuletaş 2 hp 50 lt 8 bar 115ps hava kompresor 15mt siprial hortum
Kompresor 470tl+29 tl hortum
Turkel 12 kg havalı gres pompası 4mt hortum ve tapancası 649 tlEkli dosyayı görüntüle 43073
Hayırlı olsun. Tek çeker tt50 yi kaça alabildiniz ?Bugün arkadaşa traktor almaya gittik bursa yenişehire tt50
Bende t5050 yi beğendim ama bayinin kendi traktorumuş satılık degıl dedi bakıma getirmişler ama cok begendim[emoji846]
Ekli dosyayı görüntüle 42795Ekli dosyayı görüntüle 42796Ekli dosyayı görüntüle 42797Ekli dosyayı görüntüle 42798Ekli dosyayı görüntüle 42799Ekli dosyayı görüntüle 42800
Teşekkür ederimHayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Sagolun 31 bin liraHayırlı olsun. Tek çeker tt50 yi kaça alabildiniz ?
Teneke olduğu karşidan belli
Adana ceyhan da üretim yapıyorlar yusuf abi normalde kaliteli ürünleri var bu fotoğrafı görmüştüm önceden şaşırdım bende
Bogatekin uretimi durdurdu diye biliyorumAdana ceyhan da üretim yapıyorlar yusuf abi normalde kaliteli ürünleri var bu fotoğrafı görmüştüm önceden şaşırdım bende
çalış dediler; doğru.Çalış dedilerya 60 akadar
O konuda bilgim yok şu an, sadece güzel malları oluyor biliyordum boğatekin cansa erdem gibi güzel markalar mevcut üretim yapanBogatekin uretimi durdurdu diye biliyorum
Haklısın bende latife yaptım zaten.eskisi gibide değil, ilgileniyorlar, millet hemen yaygara kopartıyor.çalış dediler; doğru.
otur devletin,milletin bilgisayarında,
devletin masasında,
parasını senin ödediğin kalorifer ısısında,
zevk ile oyun oyna demediler....
he baba![]()
aynen.Haklısın bende latife yaptım zaten.eskisi gibide değil, ilgileniyorlar, millet hemen yaygara kopartıyor.