Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaaşAllah, kolay gelsin.
Bugün, kurkuk 8 civciv çıkardı.
Fakirin artık yumurtlayan tavukları olabilecek.
Otları, 9 kollu helikopterle toplamaya başladık.
Bizim külüstür , yarım litre/dk yakıtla ot topluyor.
Balye sezonunu yarın açarız.
Bereketli olsun.
Sıcakta pancara pire gelebiliyor,
Dikkat etmek gerekir.
MaaşAllah, kolay gelsin.
Bugün, kurkuk 8 civciv çıkardı.
Fakirin artık yumurtlayan tavukları olabilecek.
Otları, 9 kollu helikopterle toplamaya başladık.
Bizim külüstür , yarım litre/dk yakıtla ot topluyor.
Balye sezonunu yarın açarız.
Geçen yılın sadece ince ot olan balyelerini , 25 kg ağırlığında 40 TL den verdik, Ahıra teslim 50 TL.
Hava şartları soğuk gittiğinden çevrede çok bol balye çıkacak görüntüsü bulunmuyor.
Benzer fiyatların devam edeceğini düşünüyoruz.
Küçük yonca tarlama kurt biraz zarar verdi ama yağış temizledi çok şükür yağışlar 3 günde bir olduğu için biçemiyorum.
45 dekarlık yonca tarlamda yaprak kurdundan dolayı kuruma derecesine geldi ilaç attıysamda fayda etmedi. Biçip tarladan çıkardım güzel yağmur aldı son durum bu şekilde bu gece sulama var. Kurt bildiğin köküne kadar kuruttu yoncayı mahvetti bu şekilde görünce sevindim kuruyan yerler yeşillenmeye başlamış
Geçen yılın sadece ince ot olan balyelerini , 25 kg ağırlığında 40 TL den verdik, Ahıra teslim 50 TL.
Hava şartları soğuk gittiğinden çevrede çok bol balye çıkacak görüntüsü bulunmuyor.
Benzer fiyatların devam edeceğini düşünüyoruz.
Hocam , geçen yılın fiyatları,şuanki piyasa ile kıyaslarsak balye fiyatının 100 tl'den aşağı olmaması lazım.
Bizim buralarda 20 kğ ortalama balye 70-75 civarı olur sanırım.
Küçük yonca tarlama kurt biraz zarar verdi ama yağış temizledi çok şükür yağışlar 3 günde bir olduğu için biçemiyorum.
45 dekarlık yonca tarlamda yaprak kurdundan dolayı kuruma derecesine geldi ilaç attıysamda fayda etmedi. Biçip tarladan çıkardım güzel yağmur aldı son durum bu şekilde bu gece sulama var. Kurt bildiğin köküne kadar kuruttu yoncayı mahvetti bu şekilde görünce sevindim kuruyan yerler yeşillenmeye başlamış
Bende bugun yine köye gittim geldim ekinlerin bazılarının durumu ıyı gıbı ama daha da belli değil buğday ların rengi çok ıyı ama boy yok sayılır bağ ise büyümeye başladı dur bakalım nolacak