Zarar ziyan yok inşallahRabbim afetinden korusun, hayırlı yağmurlar versin yarım saatte köy bu halde
Zarar ziyan yok inşallahRabbim afetinden korusun, hayırlı yağmurlar versin yarım saatte köy bu halde
Düz arazilerde yok abi eğimli olan mısır tarlasını su yırtmış, arpa tarlalarında yatma var. Buna şükürZarar ziyan yok inşallah
Sanayide galvaniz kaplama yapan bir yer varsa kaplama da yaptırabilirsiniz. Paslanmaz daha güzel durur. kg hesabı yapıyorlarYağmur nedeniyle iş yapamayınca boş durmadım.Boyası eskimiş çeki demiri ve solakların boyasını yeniledim,boyasızları
boyadım.
Zaten hepsi paslanmaz çelik.Ben başkalarınınkilerle karışmasın diye kişiselleştirmek için boyuyorum.Başkasında gördüğüm anda el koyacağım için kalk gidelim ihtimali de olmuyor.Sanayide galvaniz kaplama yapan bir yer varsa kaplama da yaptırabilirsiniz. Paslanmaz daha güzel durur. kg hesabı yapıyorlar
Geçmiş olsun.Düz arazilerde yok abi eğimli olan mısır tarlasını su yırtmış, arpa tarlalarında yatma var. Buna şükür
Geçmiş olsun abi bu sene yağmurlar bir anda bastırıveriyorRabbim afetinden korusun, hayırlı yağmurlar versin yarım saatte köy bu halde
Balya işini de bırsktırdın hiç bir iş kalmadı Cemal geçmiş olsun bayağı uğraştın galibaDün buğun az az yulaf bağlamaya başladım
Sablar nemli tarla yaş bu sene cok kuvvetli yulaflar toplayan biraz acemilik yapmış
Birde sap nemli zar zor bağlıyorum bişe olmadan tarla bitse bari derken yapa zincir ek fırladı köyden cok uzaktayim yol bozuk elimde yedek yok 55 km uzaktaki parcaciyi aradim saat 18.00 civari bi topuk alip geldim 20 tl lik bi parca sonra ekleyip makinayi ayarlayip yarim kalan yere o arada yolda dolaptaki ip dolasmis allah'tan orta ip 1 2 balya sonra orta ip koptu bagladim 2 3 balya sonra gagada birakmaya basladi ne yaptimsa olmadi o arada hava karardi sap hamur oldu 30 balyalik yer kaldi biraksam olmiycak gagayi temizliyom bi bagliyor bi baglamiyor derken bitirdim bu balya makinalari tam dert makinası alacak arkadaşlara tavsiyem bu makinadan uzak durun hele birde dilinden anlamiyorsan deme keyfine ben 2006 dan beri bu iş icindeyim senede 30 bin balya bağlıyorum bağlamadimi bağlamaz öyle bi makina
Amaç nedir kiArkadaşlar selam,
Köpek kuyruğunu iyi kıvırsın diye icatta bulundum.
Yani daha havalı,daha güzel görünür.Amaç nedir ki
özünde yoksa ne yaparsan yap kıvırmaz abiArkadaşlar selam,
Köpek kuyruğunu iyi kıvırsın diye icatta bulundum.