Allah beterinden korusun İnşaAllah... Ne kadar acı bir tablo. Hele hele, yanan hayvanları gösteren fotoğraf çok acı
Allah sağlık afiyet versin. Tekrar çok geçmiş olsun. Allah beterinden ve tekrarından korusun.Hepinizden Allah razı olsun yangın söndü Ama icimizdeki Ateş kolay kolay sonmez beni 2 defa öldü diye bırakmişlar zehirlenmişim yollar kapqndı ambulans gelemedi buzlu su doke döke canlqnmişım bu acının tarifi yok
Çok geçmiş olsun 🥹Arkqdaşlar cok buyuk yangin var koyımuzde bugdaylar komple yandi
Çok geçmiş olsun Cemal kardeşimHepinizden Allah razı olsun yangın söndü Ama icimizdeki Ateş kolay kolay sonmez beni 2 defa öldü diye bırakmişlar zehirlenmişim yollar kapqndı ambulans gelemedi buzlu su doke döke canlqnmişım bu acının tarifi yok
Geçmiş olsun Cemal kardeşim, bizde burada içimiz yanarak dua ettik. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahArkqdaşlar cok buyuk yangin var koyımuzde bugdaylar komple yandi
Kardeşim çok geçmiş olsun,çok üzüldük.Hepinizden Allah razı olsun yangın söndü Ama icimizdeki Ateş kolay kolay sonmez beni 2 defa öldü diye bırakmişlar zehirlenmişim yollar kapqndı ambulans gelemedi buzlu su doke döke canlqnmişım bu acının tarifi yok
Çok geçmiş olsunHepinizden Allah razı olsun yangın söndü Ama icimizdeki Ateş kolay kolay sonmez beni 2 defa öldü diye bırakmişlar zehirlenmişim yollar kapqndı ambulans gelemedi buzlu su doke döke canlqnmişım bu acının tarifi yok
çok geçmiş olsunHepinizden Allah razı olsun yangın söndü Ama icimizdeki Ateş kolay kolay sonmez beni 2 defa öldü diye bırakmişlar zehirlenmişim yollar kapqndı ambulans gelemedi buzlu su doke döke canlqnmişım bu acının tarifi yok