Kolay gelsin kullqndığın gres pompasını 7 yıldır kullanıyorum harika bişeyKöyde bahara hazırlığa devam
Kolay gelsin kullqndığın gres pompasını 7 yıldır kullanıyorum harika bişeyKöyde bahara hazırlığa devam
Sağol sanada kolay gelsin iki yıl önce aldım bende ilkin acemi işi oldu 10 var kompresör ile bazı gresörlükleri bozdum daha sonraları 6 bar ile yağlıyorumKolay gelsin kullqndığın gres pompasını 7 yıldır kullanıyorum harika bişey
Bende 8 barda ilk kullanımda hortumu 2 3 yerinden patlattım sonraki senelerde tapancada bozuldu şimdi 4 5 barda kullaniyorumSağol sanada kolay gelsin iki yıl önce aldım bende ilkin acemi işi oldu 10 var kompresör ile bazı gresörlükleri bozdum daha sonraları 6 bar ile yağlıyorum
Kolay gelsin.. Kaç bacak oAyçiçeği ekilecek tarlaları Aysan çekerek hazırlıyoruz..
Kırklareli - Vize - Doğanca Köyü
28 Mart 2026
Ekli dosyayı görüntüle 85475Ekli dosyayı görüntüle 85474
Teşekkürler, 21 ayak.Kolay gelsin.. Kaç bacak o
Kolay gelsin bereketli olsun.Ayçiçeği ekilecek tarlaları Aysan çekerek hazırlıyoruz..
28 Mart 2026
Teşekkür ederim..Kolay gelsin bereketli olsun.
Yağlıkmı çerezlik mi ekiyorsunuz. Çerezlikse tohum çeşidi hangisi gübre ilaç ve sulama uygulamasını nasıl yapıyorsunuzAyçiçeği ekilecek tarlaları Aysan çekerek hazırlıyoruz..
28 Mart 2026
Kolay gelsin bereketli olsun, aysan arkasında merdane veya sürgü yok ekim öncesi tekrar uygulama yapacakmısınızAyçiçeği ekilecek tarlaları Aysan çekerek hazırlıyoruz..
28 Mart 2026
Teşekkürler, yağlık ayçiçeği ekilecek. Pioneer LP130 ekilecek.Kolay gelsin bereketli olsun, aysan arkasında merdane veya sürgü yok ekim öncesi tekrar uygulama yapacakmısınız
Teşekkürler, merdanesiz aysan ile tohum yatağı hazırlıkları yapıyoruz, bunun birkaç gün ardından tırmık çekip havalı mibzer ile ayçiçeği ekilecek.Kolay gelsin bereketli olsun, aysan arkasında merdane veya sürgü yok ekim öncesi tekrar uygulama yapacakmısınız
| Benzer Konular | |||
|---|---|---|---|
|
|
Günün işi | 0 | 1K |
|
|
Günün işi | 0 | 974 |
| B | Günün işinden fotoğraf | 3 | 2K |
| B | salgın, dünyada yaşanan soygunun bahanesi miydi | 2 | 2K |
| Z | Günün Videosu - (İnekler Bile Aşıya Karşı) | 1 | 3K |
|