HAKKEDECEK NE YAPTIK

ınanamıyorum ya enflasyon olmayan bır ulkede bu zamlar neden dı r sulama kooperatıfınde 50lt sn debılı kuyuların saatı 8.75 dı 14 .50krş cıkmış ALLAH yardım etsın allah kolaylıkversın

Ynt: HAKKEDECEK NE YAPTIK

manas link=topic=16131.msg144243#msg144243 date=1233166897' Alıntı:
HAKKEDECEK NE YAPTIK ?

ınanamıyorum ya enflasyon olmayan bır ulkede bu zamlar neden dı r sulama kooperatıfınde 50lt sn debılı kuyuların saatı 8.75 dı 14 .50krş cıkmış ALLAH yardım etsın allah kolaylıkversın

Oturalım düşünelim bakalım. Hakedecek ne yaptık ?

Bilgi notu: Enflasyon olmayan ülke diye bişey yok. Para kullanıyorsanız artı ya da eksi enflasyon mutlaka olacaktır. Enflasyonun sıfır olması hali teorik bi durumdur. % 1 de olsa her para sisteminde bir enflasyon vardır.

Ynt: HAKKEDECEK NE YAPTIK

şahsen ben tüm bakanların,başbakanın,cumhurbaşkanının .... siyaset yapıp para kazananların maaşlarının hak etmediklerini düşünüyorum bu ülkede 700TL ile geçinende var 1000 TL ile geçinende ama nedir kardeşim 5000-10000 TL maaş mı olur yani sadece 1 ay normal bir işçi parası ile yaşasınlar bakalım yaşayabileceklermi memurlara vs yapılan zam onlara yansıyor memura değil ! %2 memur için en fazla 50 TL yapıyor ama %2 bakanlar için en az 500 TL bir işçi maaşı kadar zam alıyorlar nerede adalet .....

herneyse bu konu çok uzar gider siyasi tartışmalarada girmek istemiyorum