Hangisi daha iyidir...

Ynt: Hangisi daha iyidir...

Zetor acaba Ayhan abinin akrabasının mı? İşlevsellik yönünden ZETOR derim ama tip yönünden FERGUSON derm

buralarda bi laf var mal alırken el için alacaksın derler bence 3.105 satlık desen hemen alıcısı çıkar mf mi mf ok-*-s

Ali abi 3105 ide bilemeyiz 1 yıl sonra ne olur. örnek olarak fiatlar geçen yıl çok para yapmıyordu birden fırladı

İlla bu ikisinden birini alıcam diyosan Zetor. Hem modeli yüksek hem de daha 700 saat olmuş. Ama işin sonrasını da düşünüp satarım dersen Massey Ferguson derim , gezegen e katılırım.

çiftçinin sıkıntısı olduğunda satıp paraya çevireceği ilk şey traktörüdür masseyi akşamdan satar ama zetorun 2.el piyasası nasıl olur bilmem

zetorda 24 vites el debriyajı var diye biliyorum, çok zor bir seçim ferguson 2. elde yedek parçada üstün ben zetor alırdım sanırım ma gönğl fergusondan yana ferguson al, almak için mi baıyosun

özellik ve teknoloji olarak zetor mf105d yi katlasada zetoru bi kullanıp denemek lazım yakıtı ve saglamlıgı iyi ise kesinlikle zetoru secerim..

Bence massef fergusonu al kardeş bu gün satıyorum desen alıcı bulursun ama zetor için aynı şeyi söyliyemiycem :)