hararet sorunu. yardım!!!

selam arkadaşlar bende lamborghini crono 70 4wd var bikaç aydır hararet aşırı derecede yükseldi daha önce hiç olmadı. motor 2007 model neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: hararet sorunu. yardım!!!

3 parça yüksek olasılıklı 1-radyatör tıkalıdır 2-termostat arızalıdır 3- devir daim pompası arızalıdır
su eksiltme varmı bide sabah ilk çalıştırdığın anda egzozdan su atıyomu

devirdaim bozuktur.silindir kapak contası değişecektir.(motor yağının seviyesi ve kalitesi hergün kontrol edilecek).termostat bozuktur.göstergeler bozuktur.(aslında traktör hararet yapmaz göstergeler seni kandırıyor olabilir).radyatör kayışı gevşektir.5 -10 dk. çalışınca ısınır temelli uzar.devirdaim ve pervane yavaş döner hararete sebebiyer verir.

TT 55 link=topic=39283.msg340911#msg340911 date=1297755637' Alıntı:
devirdaim bozuktur.silindir kapak contası değişecektir.(motor yağının seviyesi ve kalitesi hergün kontrol edilecek).termostat bozuktur.göstergeler bozuktur.(aslında traktör hararet yapmaz göstergeler seni kandırıyor olabilir).radyatör kayışı gevşektir.5 -10 dk. çalışınca ısınır temelli uzar.devirdaim ve pervane yavaş döner hararete sebebiyer verir.
alinin teşhislerine katılıyorum

arkadaşın anlattığı traktör galiba yağ soğutmalı otraktörler kolay kolay arıza yapmaz bizim orada bir tane same argon 60 vardı hararet nedir
bilmezdi böyle olmaması lazım :S sen sanayiye git bi baktır