Harsewinkel CLAAS Müzesinden Görüntüler...!!!

Arkadaşlar bu resimlerde CLAAS' ın Almanya Harsewinkel Fabrikasındaki Müzesindeki Test Alanı' ndan resimler göreceksiniz. İnşallah kısmet olursa günün birinde oraya gidersem. Bende bu resimlerdeki gibi XERION' u bu test pistinde denemek istiyorum... ;)
352448.jpg

352449.jpg

352450.jpg

352451.jpg

352454.jpg

352455.jpg

352456.jpg

352457.jpg

[move][size=18pt]First CLAAS....!!![/size] *098*-[/move]

Ynt: Harsewinkel CLAAS Müzesinden Görüntüler...!!!

Süper yer ya.Erkan abi önder çiftçi her sene yurtdışıına geziler yapıyo.Belki almanya ' ya gideriz.Yada Coşkun amcaya söleriz.Nasılsa o gidiyo.Bizi de götürür:D

Bi de O Crop Tiger Afrika ülkelerinde hala satılıyor diye biliyorum.Claasın sitesinde ürünler bölümünde de var.

Ynt: Harsewinkel CLAAS Müzesinden Görüntüler...!!!

<<B.Özyurt>> link=topic=16870.msg156432#msg156432 date=1234984283' Alıntı:
Süper yer ya.Erkan abi önder çiftçi her sene yurtdışıına geziler yapıyo.Belki almanya ' ya gideriz.Yada Coşkun amcaya söleriz.Nasılsa o gidiyo.Bizi de götürür:D

Bi de O Crop Tiger Afrika ülkelerinde hala satılıyor diye biliyorum.Claasın sitesinde ürünler bölümünde de var.

Biliyorum. Bir kere düzenlediler. Hanover fuarına gittiler. John Deere sponsordu. Gene yaparsalar bende gitmek istiyorum. CLAAS ' ta düzenlemişti. Ama gidememiştik. Bir daha olursa gideriz...;)