285 s hattat da pullukla tarla sürerken hassasiyet ayarı nerden nasıl yapılır benim bildigim hassasiyet ayarını traktör orta koldan alır baska bir ayar yapmaya gerek yoktur dogrumu bu ? Yardımcı olursanız swvinirim saygılar arkadaşlar.
Traktör 285 s hattatBu soruyu cevaplayabilmemiz için ilk önce traktörünüzün hidrolik sistmini bilmemiz lazım hassasiyeti ortadan mı alıyor yoksa hidrolik kollardan mı eğer ortadan alıyorsa pullukla tarla sürerken ortadaki deliklerden alttakine takarsanız hassasiyet daha fazla yapar eğer kollardan alıyorsa sadece içerden ayar yapmanız yeterli...
Traktör 285 s hattat
Koltuk taraftaki kolu nakliye işlerinde indir kaldır kullanıcaksın285 s hattat da pullukla tarla sürerken hassasiyet ayarı nerden nasıl yapılır benim bildigim hassasiyet ayarını traktör orta koldan alır baska bir ayar yapmaya gerek yoktur dogrumu bu ? Yardımcı olursanız swvinirim saygılar arkadaşlar.
Devamlı pompalama yazan kısımda tutarsanız pompa aşınır , arıza verir.Murat kardeş bende de var 285 hattat içteki kolu devamlı pompalama yani mavi bölgede tutacaksın dıştaki kolu da istediğin derinliğe göre ayarlayacaksın orta kolu da orta deliğe tak bence geriye sadece e-lift ile indir kaldır kalıyor zaten hassasiyeti gayet iyi dediğimi yap anlarsın.
Bafrada kime yaptırmıştın ayarı abiKonuyla alakası yok ama 285 cilere tavsiye vereyim.
Bende de var 4 yıldır kullanıyorum.
Geçtiğimiz kış pompa ayarı yaptırdım.
Fabrika ayarı mazot basıncı
Lda sız 8 ml
Lda aktifken 8.5 ml di.
Ayardan sonra basıncı
Lda sız 8.5
Lda. Aktifken 11.5 ml yaptık
Birazda avans verdiler.
Motor aşırı derecede değişti.
Eskisine göre Tam 1 vites yükseldi.
Kendi lazerim var 3.5 metre öncesinde düz 1 kaplumbağa ile koparma yapamıyordu boğuluyordu. Takviye 3 e düşüyordu.
Şimdi 1 kaplumbağa ile hiç susmuyor. Sıfırlamada ise 2 kaplumbağa ile gidiyor.
İşin enteresan yanı yakıtta çok büyük bir farkta olmadı.
Yoldaki yakıtı hala aynı.
Tarlada ise çekiş çok arttı yakıtında bi fark olmadı.
Çok randımanlı oldu. Bilginiz olsun.
Koçak pompa var kızılırmak sanayi sitesinde ismail ve serdar var işini çok iyi yapıyırlar kendileride köylüm zaten iyi tanıyorum. Onlara yaptırdım sadece ben değil köyde benle birlikte case nh 6 7 kişi daha yaptırdı. Hepside memnunBafrada kime yaptırmıştın ayarı abi
Pompa yüzünden bi başak değiştirdik abi yerine kubota aldık pompaya güvenemiyorum söküldüğündeKoçak pompa var kızılırmak sanayi sitesinde ismail ve serdar var işini çok iyi yapıyırlar kendileride köylüm zaten iyi tanıyorum. Onlara yaptırdım sadece ben değil köyde benle birlikte case nh 6 7 kişi daha yaptırdı. Hepside memnun
Selamün aleyküm kaça mal oldu ayar bende düşünüyorum yaptırmayıKoçak pompa var kızılırmak sanayi sitesinde ismail ve serdar var işini çok iyi yapıyırlar kendileride köylüm zaten iyi tanıyorum. Onlara yaptırdım sadece ben değil köyde benle birlikte case nh 6 7 kişi daha yaptırdı. Hepside memnun
İşin ehli tecrübesiz usta insanı rezil eder.Pompa yüzünden bi başak değiştirdik abi yerine kubota aldık pompaya güvenemiyorum söküldüğünde
A.selam normalde 300 e ayarlıyolarSelamün aleyküm kaça mal oldu ayar bende düşünüyorum yaptırmayı
55 56 benim traktör biraz tez kesiliyor duman filan hiç bir şey yok pompadan şüpheleniyorum Atakum danim bende inşallah grs bafrada sağlıcaklaİşin ehli tecrübesiz usta insanı rezil eder.
Ben güveniyırum ustalarıma bu konuda yeterli tecrübe ve teknik bilgi sahibiler.A.selam normalde 300 e ayarlıyolar
Perkins biraz zor sökmesi başka bi ustaya söktürdük 500 e mal oldu bana