Bak yazdım orda murat kızmasın diyeAbi telif hakkı bana ait dava açcam sana![]()
Değiştirem hattatı al bi fendt bak keyfineÜst çekiye takmadım halkısınız ama alttan 9 delikle hidrolik yaptım yine yemedi yer kuru olsa çıkardı yer rampa videoda pek belli olmuyo bide çok zorlamadım hattatı...
Birde fent diyosunDeğiştirem hattatı al bi fendt bak keyfine
Cemal senin td olsa görürdüm onudaDeğiştirem hattatı al bi fendt bak keyfine
Öndeki çeken neydi tam göremedim deee[emoji1]Fende güçmü yeter abi hem onun servisi yok dogru düzgün [emoji23][emoji23][emoji23]
Ulan abi öndeki çeken 8095 tümosan sende illa söyletcen [emoji111]️Öndeki çeken neydi tam göremedim deee[emoji1]
Düşün alırken[emoji1]Ulan abi öndeki çeken 8095 tümosan sende illa söyletcen [emoji111]️
Toz duman gidiyo
5 senedir bunlar yapar benim balyaları taaa adanadan bilecik e gelirler calışmayaToz duman gidiyo
Düşündüm ama tümosan ama şanjıman sıkıntısı yüzenden almadım yoksa tümo iyi motor ama eski kalite yok malesef...Düşün alırken[emoji1]
Sen boşver tümoyu hathatı varmı bi gelişme [emoji848][emoji848]Düşündüm ama tümosan ama şanjıman sıkıntısı yüzenden almadım yoksa tümo iyi motor ama eski kalite yok malesef...