helikopter tırmık kullanıcıları..

Ynt: helikopter tırmık kullanıcıları..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=64884.msg736141#msg736141 date=1366829596' Alıntı:
nasıl yani akrobatın yaptığı yığını yapmıyor dahamı iyi yapıyor yoksa kötümü..
yapmıyor daha guzel topluyor anlamında demiştim 2lisi olcak bunun uygun olcuyu ayarlıycan namluyu yapıp gelıcen en temızı o aslında....

abi senin kırkayakla 2 günde topladığın otu veya yoncayı bununla yarım günde toplarsın seri ve kullnışlı bir makina bu resimdekinin 2 çeşiti var biri 9 kollu biri 7 kollu marka olarakta türkay veya çelmak öneririm toplayacak otum çok fazla diyorsan 2 lisinini tavsiye ederim ama 5 10 bin balyalık sa bu sana fazlasıyla yeter bide arazi düz ise al derim saygılar :)

orunlu21 link=topic=64884.msg737094#msg737094 date=1367096360' Alıntı:
abi senin kırkayakla 2 günde topladığın otu veya yoncayı bununla yarım günde toplarsın seri ve kullnışlı bir makina bu resimdekinin 2 çeşiti var biri 9 kollu biri 7 kollu marka olarakta türkay veya çelmak öneririm toplayacak otum çok fazla diyorsan 2 lisinini tavsiye ederim ama 5 10 bin balyalık sa bu sana fazlasıyla yeter bide arazi düz ise al derim saygılar :)
Bende çelmak ve türkaydan uzak durmasını tavsiye ederim.Şasileri çok zayıf ve şanzumanları zamanla sarma yapıyor.Ben bir tane çelmak eskittim şimdi fimaksla çalışıyorum ikisinin arasında çok aşırı fark var sağlamlık yönünden.Papatya tırmıkla kıyaslanmayacak kadar seri ve işi temiz bir alet onuda söyleyeyim ayrıca.

abi bizde çelmak var her sene 20 25 bin balyalık ot topluyoruz 4 sene oldu alalı hiç bir sorunla karşılaşmadık daha ...

orunlu21 link=topic=64884.msg737098#msg737098 date=1367097164' Alıntı:
abi bizde çelmak var her sene 20 25 bin balyalık ot topluyoruz 4 sene oldu alalı hiç bir sorunla karşılaşmadık daha ...
Elbette olabilir ama demeki tarlalarınız düzgün.Biz piyasa işi yapıyoruz bazı tarlaların içi dere tepe bütün.Çok hırpalamaya gelmiyor şasi gerçekten zayıf.

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=64884.msg737322#msg737322 date=1367172890' Alıntı:
fetullah fimaks iş genişliği ne kadar..
Abi 10 cm daha dar 310 cm.Ama kayda değer bir fark değil.Fırsatın olursa ikisinide gör bak incele öyle al derim abi.

fetullah aksu link=topic=64884.msg737335#msg737335 date=1367174024' Alıntı:
Abi 10 cm daha dar 310 cm.Ama kayda değer bir fark değil.Fırsatın olursa ikisinide gör bak incele öyle al derim abi.
erzurumda haryo ve çelmak var seçeneklerimiz oldukça kısıtlı ayrıca fiyatlarda 3800-4000 tl arasında değişiyor .

Ali ÖZAYDIN;1121385]Yusuf kardeşim bende var helikopter gecen sene aldim çelmak. Kirpi dedigimiz alette cok cok üstün bir sefer gidiyor tertemiz gidiyor namlukar ip gibi balyaci hasta oluyor [emoji1] yakitta ve zamanda on numara şöyle diyeyim kirpi ile 10 saatte toplayacagin yeri bununla 5 saatte topla

S.a konuyu gördüm tecrübemden konuşayım fimax Helikopter*Ot Toplama Tırmığını ıkı yıl once almıştık 6500 tl
Pahali olmasına pahalı fakat yaptıgı işin güzelliği ayrı bı güzel normal akrobatlar işi temiz yapmaz alayım uygundur diye yaptıgın işten görseliği bir yana vede zamanından caldığını unutmamak lazım 🤔

Helikopterin en güzel yanı otu toplarken sarmıyor buda otun daha iyi kurumasını sağlıyor özellikle bezelyede
Yan telini çıkardığınız zaman kısmende olsa dağıtma işini yapabilir