Ynt: hemşerim, NAİL 59 a özel tekerli 312 vario....
atilla link=topic=22218.msg187873#msg187873 date=1245108252' Alıntı:
ne amaçla söyledim ... açıklarmısın.......
atilla link=topic=22218.msg187874#msg187874 date=1245108963' Alıntı:
holland nickli üye kardeşim , olaylara pozitif yaklaşmak ... en uygunudur...
Ne amaçla söylediğinizi bilmiyorum, ama o amaçla söylemediğiniz kesin...
Pozitiflik de bir yere kadardır Atilla bey.
Sizi uzun zamandır takip ediyorum, önceki açıklamalarınızda bilgilendirici açıklamalarınız olduğu yadsınamaz ama son zamanlarda tuhaf bi tavır takındınız bunu kabul etmelisiniz ve bunu iddia eden sadece ben değilim.
...
cubuklu06 link=topic=22218.msg187875#msg187875 date=1245109648' Alıntı:
ya kardeşim Atilla abi gibi sitede saygın ve zor bulunacak böyle bilgili bi kişiden ne istiyosun anlamıyorum
Zor bulunulabilirliğine bişey diyemem kardeşim haklısın, çünkü Atilla bey gibisi hakikaten 'zor bulunur', ama sitede eminim Atilla beyden daha teknoloji yanlısı, daha önemlisi objektif olabilen ve traktör konusunda daha bilgili sürü kişi vardır.
ağır abi link=topic=22218.msg188044#msg188044 date=1245154175' Alıntı:
bı atılla abı kaldı buyuk olarak sıtede ferruh abı gıbı oda bu gıdısle gıdecek hollnd kardesım ıstersen ugrama fendt bolumune
Abi olay Fendt bolumune uğrayıp uğramamak değil, zaten bu sitede her yer Fendt bölümü... Ayrıca uğrarım uğramam bu kimsenin de sorunu değil.
Fendt ' in anlatılması Fendt teknolojisinin paylaşılması beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Merakla, ilgiyle takip ediyorum faydalı konuları.
Msn konuşmalarımızdan hatırlaman gerekir bu konu hakkında düşündüklerimi.
Ama olay bi yerden sonra laçkalaşır ve siz verdiğiniz basit bi videoyu daima günceller veya ne bileyim konuları alakasız tuhaf yorumlarla bulandırmaya çalışır dışlayıcı bi tavırla bilgiden yoksun şeyler söylerseniz veya mesela JOHN DEERE NEDEN TUTULMUYOR başlıklı bi konuyu bile anlamsız bi şekilde Fendt e getirirseniz o zaman mevzu sıkıcı olmaya başlar.
...