Hep Sap, Hep Sap Muhabbeti Az Da Kız Muhabbeti Yapalım... :)

vasago link=topic=79301.msg938457#msg938457 date=1416661332' Alıntı:
O değilde bu John Deere ' nin Kubota ' dan bayağı bir acısı var herhalde. Kubotayı kötülemek için böyle sayısız karşılaştırma videoları var ama hepsi bu tür fasa fiso şeyler, bir tane bile tarla iş yaptırıp Kubota ' nın şusu kötü diyebildikleri videoları yok.

Bu arada herkese sor bir soru; 1. videoda ki kızı mı yoksa traktörümü deseler cevabınız ne olur :)

Kubota ' nın adet bazında ABD ' deki pazar payı %40 ' ı geçti. Kötü yanı artıyor, tutamıyorlar. Bu saatten sonra her yol mübah :)

Ne traktörü, ne kızı alırım. Kız çok küçük, traktör çok büyük.

Balya makinası ile toplama ataçmanını alırım.

Ynt: Hep Sap, Hep Sap Muhabbeti Az Da Kız Muhabbeti Yapalım... :)

Hermiyas link=topic=79301.msg938436#msg938436 date=1416657541' Alıntı:
Deseler ki bizim ülkede (Baltık ülkeleri, kuzey balkanlar, rusya, ukrayna, belarus) maaş yok, yatacak yer we yemek war sadece kızlar ile akşama kadar tarlada çalışacaksınız, memleketimizin erkeklerinin yarısı gitmezse ben de bir şey demiyorum.... :)
güzel olur aslında . . . :)

Hep traktör muhabbeti nereye kadar arada böyle değişik paylaşımlar görmek güzel oluyor :D

Allahım sevidiğine bağışlasın bekarsa bana bağışlasın nediyeyim Yonca topluyanı Maşallah çok çalışkan *098*-
Tabi yıl 2015 desek bizim taraflarda bu tarz çalışkan kızı ancak Mercekle buluruz herhalde Maşallah zuha-*-s Bulsak bile Zincirle eve baglarım herhalde kaçmasın diye şety*-*

Yanlıız Cipe Yükleme olayını sevdim cok pratik ve akıllıca 10 Numara *098*- oap*-s

Elinize saglık videolar 10 numara.

sebazios link=topic=79301.msg938555#msg938555 date=1416672602' Alıntı:
1. Videodan çıkan anlam:
Iyi bir traktör ve balya makinasıyla da manita yapılabilir.

2. Videodan çıkan anlam:
Güzel bir bayan olmak, ağır işte çalışmaya engel değil.
Bonus anlam: şortlu bir bayan, eşarplı ve şalvarlı bir bayan kadar estetik çalışabiliyor.

3. Videodan çıkan anlam:
Kubota delikanlı adam traktörüdür :D

4. Videodan çıkan anlam:
Sarışın ve mavi gözlü bir bayan, bir erkeğin traktör seçimini değiştirmesine neden olabilirmiş :)

Not: erkanın paylaştığı 'traktör kullanan kadın' videolarından, traktörlerini neden bu kadar temiz tuttuğu, fantezileri ve olası diğer arşivlerinin kapasitesi hakkında fikir sahibi olunabilir :D

Süper analiz, süper tespit, süper düpper yorum :)