Herkez ilginç başına gelen bir hikayeyi yazsın bakalım neler cıkacak ;)

Birgün makineyle geri geri cıkıyorum arkadada köylü hiç el işareti yapmadan makinenin arkasından gecti ben ne bilim elindeki zincirde eşşek oldugunu . ve birden arka tekelerde kan gördüm ve adamın feryatlarını duydum. Ve hemen el frenini çekip atladım makineden aşşa birde ne görim eşşek ölmüş . Ve basıncın etkisinden karnındaki bir yavru dışarı cıkmış o kadar üzüldüm ki oturdum yere gözlerimden yaşlar süzüldü . Adamda aynı sekil oldu . Ve zararı neyse karşıcagıma söz verdim ve yerini tutmazdı ama 3 inek 3 buzagı aldım . ve şimdi en iyi dostlarımdan biri oldu ama o anın acısı hayla aklımda cçr-*-s

Ynt: Herkez ilginç başına gelen bir hikayeyi yazsın bakalım neler cıkacak ;)

abi ne ettin geçmiş olsun görünmez kaza ne dicen aadam dada var seslenip el etmesi gerekmiş sen genede elinden geleni yapıp borcunu vermişsin

Ynt: Herkez ilginç başına gelen bir hikayeyi yazsın bakalım neler cıkacak ;)

tümosancı sefa link=topic=58091.msg623859#msg623859 date=1345827396' Alıntı:
abi ne ettin geçmiş olsun görünmez kaza ne dicen aadam dada var seslenip el etmesi gerekmiş sen genede elinden geleni yapıp borcunu vermişsin
Napalım artık oldu bişiler ama hayla o hayvanın cırpınısları gozumun onunden gitmiyor her makineye pinişimde etrafı kontrol ederim şimdi bişi var mı diye