Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi bence parası olan ihtiyacı olmasada alabilir . Mesela ben makine mühendisliği okuyorum ileride makine mühendisi olursam çok param olursa bir tane 120 beygir üstü bi traktör alma hayalim var.
Abi bence parası olan ihtiyacı olmasada alabilir . Mesela ben makine mühendisliği okuyorum ileride makine mühendisi olursam çok param olursa bir tane 120 beygir üstü bi traktör alma hayalim var.
Bence heves için alınır durumun elverişliyse arazin uygunsa alınır ama bizim millette şöyle birşey var ahmetin şu traktörü varmış benim niye yok mantığı var halbuki onun o traktöre ihtiyacı yok birazda inadına yapılıyor
Bence ihtiyaca gore karar vermek en mantiklisi , yani imkan var ihtiyac varsa almamamak mantiksiz oldugu gibi imkan yokken ihtiyacta yokken borca harca girip inat ugruna almak sacmalik . Zira tarim ciddi bir sektordur inatlasmaya gelmez .