hibe destekli römork

arkadaşlar yeni açıklanan hibe programı kapsamına römorkta girdi bildiginiz gibi
Şimdi buna nasıl başvuracaz illa bunu satan esnaftan mı alacaz sanayide römork yapan dükkanlar var bunlardanda alabilirmiyiz prosödür nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Ynt: hibe destekli römork

Romork 3 tondan 6 tona kadar olana veriliyor.Romorku yapan firma takmabirlik uyesi olacak tse belgesi olacak yani romorku yapan fatura kesen deftere tabi bir firma olmak zorunda.

Bede düşünüyorum tarım müdürlüğüne sordum resmi gazetede yayınlandı ama şartlar 1 hafta sonra belli olacak dediler bekliyoruz

Tekirdağdaki arkadasım ile görüştüm 3 yıldır hibe için basvuruda bulunuyorum diyor bana cıkmıyor diyor bu nasıl şey anlamadım..başvuru yapan herkeze verilmiyormu .. :S

3-6 ton sınırı gerçekten varsa çok kötü.. motorlar büyüdü römorklar yerinde sayıyo..

ne yazıkki başvuran herkese de çıkmıyo..

Puanlama durumuna göre destekleme verilir..
O tarım müdürlüğünde kontenjanda olan ekipman puanı en fazla olandan başlar en aza doğru dağılır.

Hibeyle ilgili internetteki yazılara yorumlara baktım ,başvuru yapmaktansa sayısal loto oynamayı tercih ederim..40dereden su getirtmişler yazık cok yazık..

İyi düşünün iii olsun.Bizde iki üç yıldır balya makinası yazılıyorduk geçen sene asıl ve yedekten çıkmadı bizde bu işte torpil var diyorduk bide il müd. telefonla aradılar balya makineniz çıktı diye.Ekipman alacak arkadaşlar yazılsın inşallah çıkar.

arkadaşlar Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumundan alabilirsiniz. sadece römork değil tüm ekipmanlara destek var. Ama her ilde yok, 42 ilde var. tkdk.gov.tr adresinden bakabilirsiniz. %50 ile %65 arası hibeleri var. Tavsiye ederim. cıkma oranı çok yüksek, genelde cıkıyo herkese. Traktör de veriyorlardı. bundan sonra vermeye devan ederlermi bilmiyorum.