hiç hırsızlık yaptınızmı

ufakta olsa hırsızlık yaptınızmı?

• Kullanılan toplam oy
    33
Ynt: hiç hırsızlık yaptınızmı

hırsızlığın ufağı büyüğü olmaz....Rabbim hepimize alnımızın teriyle kazanmayı nasip etsin...

Allah'a şükür yapmadık ;) yapmayalımda hem o işin ufaklıgı büyüklüğü olmaz adam gibi olduktan sonra herşey senin olur bi'gün ;)

Ben Allah ' in her ayi devlete kazik atiyorum yani vergiden caliyorum...Eskiden beyaz calisiyordum ayda 30 bin kron vergi öduyordum(Kasadan kasaya degisir) simdi siyah calisiyorum kasayi az gösteriyorum simdi ayda 9 bin kron öduyorum

Bulduklu link=topic=21144.msg180003#msg180003 date=1242568143' Alıntı:
Ben Allah ' in her ayi devlete kazik atiyorum yani vergiden caliyorum...Eskiden beyaz calisiyordum ayda 30 bin kron vergi öduyordum(Kasadan kasaya degisir) simdi siyah calisiyorum kasayi az gösteriyorum simdi ayda 9 bin kron öduyorum
devlete acıyorum :D

djak link=topic=21144.msg180019#msg180019 date=1242573358' Alıntı:
devlete acıyorum :D
Ya hocam devlet bizim burda olmamizi istemiyor genellikle burda yabancilarin resturangi var onu icin devlet bu is yerlerine cok baskin yapiyorlar... en kucuk kusurda ceza veriyorlar ama isveclilere gelince yilda 2 kez kontrol ediyorlar

kamyon sararken yarım kova yada çeyrek kova az koyarım 300-500 kg arasında baypass-mıcır eksik gelir bununda bana değil şirkete karıbir kamyon için 5 tl dir , bu hırsızlık sayılabilir fakat tepeleme doldurmamakla ceza yemeleride önlüyorum kamyonların :D