Hiç ölümle burun buruna geldiğiniz durumlar oldumu :)

Ynt: Hiç ölümle burun buruna geldiğiniz durumlar oldumu :)

Allah ' a şükür kendime dikkat ederim besmelesiz işe başlamamaya dikkat ederim kötü bişey olduysa vardır bi hayrı der çıkarım
2-3 hafta oluyor hani sitede tt50 turboıntercooler ile ilgili konu açmıştım tamperle önü kalka kalka çıkıyodu
neyse bu adam mermer ocağına su çıkarıyor tt50 ile kazadan 2- gün önce galiba benim çıktığım yere boş 135 lik çıkamaz diyordu
neyse bu suyu çıkarmış traktör boş olarak aşağı iniyormuş daldırmış 2 kademenin yani dağdakı kesilmemiş mermer bloğunun arasına girmiş kabin olmasaymış 12 metreden aşağı uçaçakmış kabinin sağ üst köşesiyle sol arka teker sıkıştırmış traktör 12 metrede asılı kalmış arkadaş o korkuyla arka camdan çıkmış yürümeye başlamış krize girmiş daha sonra bunun etrafını köpekler sarmış o zaman aklı başına gelmiş gitmiş fotoğraf çekmiş jandarmayı aramış falan
http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/tt50-gucu-farki-budur/
burdakı traktör

cesur631 link=topic=65888.msg747203#msg747203 date=1369405128' Alıntı:
Allah ' a şükür kendime dikkat ederim besmelesiz işe başlamamaya dikkat ederim kötü bişey olduysa vardır bi hayrı der çıkarım
2-3 hafta oluyor hani sitede tt50 turboıntercooler ile ilgili konu açmıştım tamperle önü kalka kalka çıkıyodu
neyse bu adam mermer ocağına su çıkarıyor tt50 ile kazadan 2- gün önce galiba benim çıktığım yere boş 135 lik çıkamaz diyordu
neyse bu suyu çıkarmış traktör boş olarak aşağı iniyormuş daldırmış 2 kademenin yani dağdakı kesilmemiş mermer bloğunun arasına girmiş kabin olmasaymış 12 metreden aşağı uçaçakmış kabinin sağ üst köşesiyle sol arka teker sıkıştırmış traktör 12 metrede asılı kalmış arkadaş o korkuyla arka camdan çıkmış yürümeye başlamış krize girmiş daha sonra bunun etrafını köpekler sarmış o zaman aklı başına gelmiş gitmiş fotoğraf çekmiş jandarmayı aramış falan
http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/tt50-gucu-farki-budur/
burdakı traktör
Allah korumus 12 metreden uçsa parçası bile bulunmaz
BOZKURT07 link=topic=65888.msg747072#msg747072 date=1369343589' Alıntı:
slaj yaparken motoro yol açmak için kesilen mısırları tablaya veriyordum yer ıslak ayağımda terlik var kaydığımla tablanın üzerine düştüm maalesef ben kalkmadan makına soğ kolumu tamamen içine çekti ve sağ elimi kaybettim :( babam 2 sn geç kalsaydı şuan bunları yazıyor olmazdım.. AMAN DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geçmiş olsun slaj makinası çok tehlikeli bacağını kaptıranda görmüştüm çok dikkat isteyen bir iş

55-46 link=topic=65888.msg747221#msg747221 date=1369409472' Alıntı:
Allah korumus 12 metreden uçsa parçası bile bulunmaz
aynen ama o da çok korkmuş gece 2 de mi ne uyumuş sabah 7 de işbaşı

cesur631 link=topic=65888.msg747228#msg747228 date=1369413229' Alıntı:
aynen ama o da çok korkmuş gece 2 de mi ne uyumuş sabah 7 de işbaşı
dediniz gibi baya korkmuş o zaman bizim traktörle uçacamız zaman indim sebepsiz kahkalar atmaya başladım bian kafayıı yedim sandım beya :D
dayım gece uyuyamamış ama :D

55-46 link=topic=65888.msg747260#msg747260 date=1369419483' Alıntı:
dediniz gibi baya korkmuş o zaman bizim traktörle uçacamız zaman indim sebepsiz kahkalar atmaya başladım bian kafayıı yedim sandım beya :D
dayım gece uyuyamamış ama :D
:) gelmiş geçmiş olsun dünde geri geri kaçırdım tt50 yi uçtum sandım
arkada boru romogu var dik biyer çıkıyom gittikçe biyer var orası çok dik
borular düşmesin diye 2 takviye çıkıyodum patinaja düştü pehlivanı vurdum fayda etmedi 4 takviye attım bi kaldırdım gitti gitti tam çıkacağı yerde motor bi kesildi önü şahlandı pehlivan olunca frene bassam ne fayda geri kaçtı arkaya bi baktım romogun ön tekerin biri havada pehlivanı indirdim 3 takviyede vurdum çıktı :) boşuna pehlivan yapmışım hızınla vursam çıkacakmış

buğday silosunun önünde dururken yıldırım düşmüştü yanıma ondan öncede küçüktüm köydeki evde tek başıma oturyodum eve yıldırım düşmüştü ikisindende yırttım üçüncüye ne olur bilemem :)

cesur631 link=topic=65888.msg747271#msg747271 date=1369421277' Alıntı:
:) gelmiş geçmiş olsun dünde geri geri kaçırdım tt50 yi uçtum sandım
arkada boru romogu var dik biyer çıkıyom gittikçe biyer var orası çok dik
borular düşmesin diye 2 takviye çıkıyodum patinaja düştü pehlivanı vurdum fayda etmedi 4 takviye attım bi kaldırdım gitti gitti tam çıkacağı yerde motor bi kesildi önü şahlandı pehlivan olunca frene bassam ne fayda geri kaçtı arkaya bi baktım romogun ön tekerin biri havada pehlivanı indirdim 3 takviyede vurdum çıktı :) boşuna pehlivan yapmışım hızınla vursam çıkacakmış
saol abi geri kaçması çok tehlikeli yav :D

arkadaşlarla havuza yüzmeye gittiydik.yüzme bilmiyom dedım ben suyun içinde dolanırım dedim 1.50 lık .gel öğretiriz dediler.bi indim 2 mtreliğe indiğim gibi dibe battım çırpınıyom.imdat diyecem su yutuyom im diyom dat gelmio.hala oğlu indi kurtardı.yoksa mort olurdum.suyu yutuom nefes alamıyon guruk guruk ses yapı su o ayrı bı telaş bide töbe

bi keresinde de Cuma namazından gelıyodum kışın apartmanın kıyısından eve gidiyordum.çatıdan sarkan buz bi düştü ayağımın ucuna.kafa düşseydi giderdim...

benim hiç olmadı da dedem eski traktörü 6056 yı devirmiş.boru deiştirmeye gidiyolarmış bi tane amcayla amcanın cekedi frenin olduğu yere düşmüş. dedemde alayım erken küt devirmiş traktörü.ALLAH tan bişey olmadı ikisinede ucuz atlattılar.

Şimdi hatırladım.Dedem yanımda oturuyodu bayır aşşa iniyoduk dedem yanımda olunca ayam sıkışıyordu yanlışlıkla vitesi boşa almşım frene basıyom durmyor vites attırayım derken az daha deviriyodum zor indim o yokuşdan daha sonra 1 e takıp yoluma devam ettim

ali kavlak link=topic=65888.msg747443#msg747443 date=1369497823' Alıntı:
Şimdi hatırladım.Dedem yanımda oturuyodu bayır aşşa iniyoduk dedem yanımda olunca ayam sıkışıyordu yanlışlıkla vitesi boşa almşım frene basıyom durmyor vites attırayım derken az daha deviriyodum zor indim o yokuşdan daha sonra 1 e takıp yoluma devam ettim

Geçmiş olsun.

BOZKURT07 link=topic=65888.msg747072#msg747072 date=1369343589' Alıntı:
slaj yaparken motoro yol açmak için kesilen mısırları tablaya veriyordum yer ıslak ayağımda terlik var kaydığımla tablanın üzerine düştüm maalesef ben kalkmadan makına soğ kolumu tamamen içine çekti ve sağ elimi kaybettim :( babam 2 sn geç kalsaydı şuan bunları yazıyor olmazdım.. AMAN DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geçmiş olsun kardeşim Allah seni sevdiklerine bağışlamış.

Biz de geçen sene biraderle pancar söküyorduk makineyi temizleyim diye tekerin önüne çıkmıştım.biraderin haberi yok.bi hareket etti makinenin tekeri baldırlardan başlayıp omuzlara doğru bir asılmaya başladı.Sinirlerin sündüğünü hissettim.O acıyla bi bagırmışım bizimkinin haberi oldu durdu.yine bacağımızı filan kırmadık Bir kaç gün morardı geçti.

Focusla kırmızı ışıkta bekliyorum.Önümde bir kamyonet arkamda reno var.yeşil yandı kamyonet farketmedi korna ile uyardım.bu arada yeşil ışık yanalı 7-8 saniye oldu.Kamyonet geçti arkasından ben geçiyorum gayri ihtiyari sağa baktım kırmızı bir polo 100 den fazlaydı hızı kesin.Kırmızıda bekleyen tıra arkadan girecekti bir kırdı direksiyonu tırdan kaçtı aramızda 30 metre var yok. sol yandan bana doğru kayarak geliyor.Ani bir hareketle gaza yüklendim araba pire gibi zıpladı ileriye. cm değil belki milim farkla arkadan kurtardım.arkadaki renoda milim farkla önden kurtardı. Kayarak 50-60 metre ileride durdu.Bu anlattığım olay 5-6 saniye içinde oldu.Hemen araçtan indim vardım yanına kesin dövecektim.arabanın içine bir baktım hanımı var arkada bir çocuğu var.Hanımı korkudan donmuş kalmış, çocuğu ağlıyor, kendisi krize girmiş kah gülüyor kah ağlıyor.Arabasını sağa çektim aldım arabamla hastaneye götürdüm sakinleştirici yaptılar. Kaza yapmaktan kurtulmamız bir mucize idi verilmiş sadakamız varmış.Allah korusun bir kaza olsaydı soldan bana vururdu ne ben kalırdım ne onlar.

Askere gidecegim sene 54c yle saman ediyodum...
Araba doldu..cikarmak icin durdum..motordan inerken güüm diye bi ses bomba attilar sandim..döndüm bi baktim benim saman makinasindan bi toz bi duman hopum hopum hopluyo makina. Makinaya devir veren sagli sollu 2 tane dökum balans kasnaklari vardr..sol daki kasnak patlamis meger..kasnagn parcalari sagimdan solumdan fisek gibi geciyo adam ariyo..denk gelse koparcak bi tarafimi...hemen kuyruk milini dudurdum..makinananin sol taraf ve şasesi komple haşat oldu..romorkun tentesinin önü komple haşat oldu..
ALLAH in takdiri ne traktore ne bana sacma kadar parca degmedi..zaten makina ve arabanin haline bakilirsa bana denkgelse kesin beni bi kac parcaya bölerdi...

k_urt_03 link=topic=65888.msg747974#msg747974 date=1369649172' Alıntı:
Askere gidecegim sene 54c yle saman ediyodum...
Araba doldu..cikarmak icin durdum..motordan inerken güüm diye bi ses bomba attilar sandim..döndüm bi baktim benim saman makinasindan bi toz bi duman hopum hopum hopluyo makina. Makinaya devir veren sagli sollu 2 tane dökum balans kasnaklari vardr..sol daki kasnak patlamis meger..kasnagn parcalari sagimdan solumdan fisek gibi geciyo adam ariyo..denk gelse koparcak bi tarafimi...hemen kuyruk milini dudurdum..makinananin sol taraf ve şasesi komple haşat oldu..romorkun tentesinin önü komple haşat oldu..
ALLAH in takdiri ne traktore ne bana sacma kadar parca degmedi..zaten makina ve arabanin haline bakilirsa bana denkgelse kesin beni bi kac parcaya bölerdi...
nasul patladı o yav denk gelse vallahi o adamı öldürür

2011 şubat ' ında araca yandan çarptılar, hata benimdi :D Yanlış U dönüşü yaptım :( Allah ' tan araba sağlamdı, emniyet kemeri de takılıydı, o gün emniyet kemerinin önemini anladım. Allah bir daha yaşatmaz inşallah, araba da pert oldu :(

Ot zamanı tarladan balye alacağiz . balyeleri yaptırdık bi anda yağmur bastı . tabi 1 kasa doldurmuştuk daha sonra o kasayı ben eve götürüp yeni bir kasa alıp gelecektim . ben eve geldim kasayı aldım ana yola girdiğimde, bizim tarlada tek bir agaç var tam tarla ortasında oraya yıldırım düşer gibi oldu bana öle geldi . tabi ben bı korktum anlatamam . dedım içimden şimdi bizimkiler girmiştir agaçın altına ıslanmasınlar diye , her neyse saldım motoru yerler ıp ıslak (herzaman salarım ama bu başka ) ne fren ' e basıyorum ne bişey yanımdada dayımın oğlu var tek . tarlaya dönüş virajına gelmeye son 5 metre ha var ha yok, ben frene nasıl bır salaklıksa artık bı asıldım motor tam 2 defa dirift attı . oldugu yerde 2 defa döndu (180 derece) . buz kestim dinime imanıma :D yanımdakı yeğen saten donmuş kalmıs :D bölede ilginç bir ölüm raporum vardır yani :D

60-56s le 4 ton yükle rampa aşağı iniodum.tam viraja yaklaştım 2 seri iniyodum devir sona dayandı vites boşa çekti.baktım romork yan yan gelıo.kontağa kapattım debrejden aşağımı yavas yavas çektım kaya kaya indim sağ sol zikzak çektım baya.düze indim durdum ayağam tirtir titrıo.elimi yüzümü yıkadım bi tekerlere baktım.el gazını çektım de öle gittim