römork veya başka alet takınca oluyor mu traktör ne kaç model kaç çıkışı varMerhaba arkadaşlar hidrolik orta kol aldık fakat hidrolik çıkışından yağ damlatıyor traktör. Sebebi nedir ? Biraz toz vardı çıkış ağzında o yüzden olabilir mi ? Hidrolik çıkışlar mi bozuk yada yük altında zorlamayı azaltmak için hortumlara vana mi taksam? Teşekkürler
römork veya başka alet takınca oluyor mu traktör ne kaç model kaç çıkışı var
şimdi diğer aletleri de dene romork vs muhtemelen kacirmaz kaçırıyor sa aldigin ortakolun soketleri eğer dandik se muhtemelen bozmuş tur piyasaya 200 tl den 1500 tl ye kadar hidrolik ortakol var iyi bişey olsun dersen 500 den aşağı alma derim 2013 model traktör şimdiye kadar yapmayıp ortakoldan sonra yapıyorsa bilki ortakoldanBaşka aletleri denemedim bilmiyorum sadece orta kolu denedim . 2013 td 90 6 çıkışı mevcut. Diğer çıkışlara baktım en üstteki çok damlatıyor orta ve alt ise kısmen daha az damlatıyor.
ama önce römork veya başka bişeyle dene bakalım çıkışlar da sorun varmı eğer römork te yapmiyosa dediğin olabilir ama eğer romork takınca kaçak varsa çıkışları bozmuş olabilirsinEğer orta kolun soketleri problemli ise ; yeni bir hortum iş görür mü ? Aynı orta kol ancak hortumu değiştirsem olur mu ?
Traktör üzerindeki dişi quick kaplin ile ortakoldaki erkek kaplinler birbirine uyumlu değildir. Ayrıca ortakolun hidrolik hortumları traktördeki kapline takıldığında tam karşılamayıp kasıntılı duruyorsa yağ kaçağı olur. Ortakol üzerindeki hidrolik kilit yağ kaçırıyorsa yük traktördeki kapline geleceği için yağ kaçırabilir. Büyük ihtimal kalinler birbirine tam uyumlu değil aynı sorun bende de var. Ortakol üzerindeki erkek kaplinler dandik olduğu için yağ damlatıyor
Bu sızan yağ miktarı sorun yaratır mı peki ? Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Yağ takviyesi mi yapıyorsunuz yoksa hortumu mu değiştireceksiniz ?
Traktörün üzerindeki kaplinlerin markası ve ürün kodu üzerinde yazıyordur ordan bakıp uygun olanı alabilirsiniz.New holland için belirli bir marka var mıdır yüzde yüz uyumlu olan ?