Benim görüşüm fark olmaz hatta hidrolik kol ağır olduğu için daha iyi çekerHerkese iyi günler diliyorum. Orta kolda mekanik olan mı daha iyidir hidrolik olan mı (Performans açısından) sert toprakta hidrolik orta kol çekişi ve iletimi değiştirir mi(Sönümler mi)
Abi ara internetten hidrotelli yi kapıya gönderiyorlar. Kaynaksız 7.5 ton olayı mevcut. Ben yeni aldım büyük rahatlıkHidrolik orta kol almayı düşündüm kaynaklı kaynaksız uzun kısa modelleri varmış galiba. 3085 Phantom modeline kullanan var mı tavsiye edecek birisi
Abi ara internetten hidrotelli yi kapıya gönderiyorlar. Kaynaksız 7.5 ton olayı mevcut. Ben yeni aldım büyük rahatlık
5 cm gibi farklarda fiyat aynı ben case jx65c ye 60 cm aldım. Sen de servise felan sor ya da mekanik kolunu tam kapat deliklerin arasını ölç. Fiyat olarak makul havale ile 600 e aldımRahatlığı çok iyi pulluğu ayarlamak için in bin ve ana yolda gidip geliyoruz trafik için riskli oluyo hidrolik kol çok kullanışlı oluyor. Hidrotellinin fiyatları nasıl uzun kısa modelleri oluyormuş galiba çok fark oluyor mu
Ben direk hidrotelli aldım 3 yıl oldu sorunsuz çalışıyor yağ kaçağı ve hortum patlaması yaşamadım. Yalnız sipariş verirken traktör tarafı kol bağlantı yeri ince pimliyse ona göre al.Tt65 için 60 cm almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yağ kaçağının olduğunu söyledi. Önerebileceğiniz marka model var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Bende 60 cm aldım taş topladığım kısa kepçe var onda çok işe yarıyor. Birde pulluk batmadığı zaman kısaltıyorum ön kulak batınca geri uzatıp devam5 cm gibi farklarda fiyat aynı ben case jx65c ye 60 cm aldım. Sen de servise felan sor ya da mekanik kolunu tam kapat deliklerin arasını ölç. Fiyat olarak makul havale ile 600 e aldım
Abi ara internetten hidrotelli yi kapıya gönderiyorlar. Kaynaksız 7.5 ton olayı mevcut. Ben yeni aldım büyük rahatlık
Bende aldım kullanıyorum menunum 7.5 kaldırma kapasitesi sadece -5 gibi havada bir kere zor topladı birdahada yapmadı donmuş yağ