ilaçlı su makine de kaldı açil yardım

arkadaşlar dün ilaç attım son tulumbayı doldurdum ilaçlarıda koydum (ilaçlar lansolet - aksiel - kökboğaz ve haşere ilacı ) tarlaya gelince yamur atıştırmaya başladı. ilaçlar bozulma yaparmı veya nekadar zamanda atmam gerekli ?

Devlet meteolojinin son radar goruntulerini takip ederseniz yagisin ne kadar bolgenize yaklastiğini goruyorsunuz ilac isinde cok ise yariyor

Krıştırıcıyı aç karıştır hala pelte pelte ise bozulmuştur. Buğdaylarda çiğ yada ıslaklık yoksa gece mecede olsa ilacı at abi fazla bekletme.

Kesinlikle bölgenize ait saatlik hava durumunu takip edin. Meteoroloji artık saati saatine bilebiliyor. Ben gübre uygulamasını öyle yapıyorum. 2 gündür yağmurun başlamasına yarım saat kala tarladan çıkmış oluyorum.

Benimde birinde 200 kg kadar kaldı geçen günden,tortulaşma yoktu kok boğaz için doldurucam tekrar birazdan.