ılık mazotlo soguk mazotun yakıt sarfıyatı nasıldır

hattat a60 compaktımın mazot deposu joondeerler gıbı sırtta koltugun arkasında fabrıka muhendıslerı ılık mazotla soguk mazotun pıstonlara püskurtmesının yakıt tasarrufundan dedıler dogruluk payı nedır

Ynt: ılık mazotlo soguk mazotun yakıt sarfıyatı nasıldır

çok derin bir konu. organik hidro karbonlardan konuya girmek lazım.ama uykum çok geldi başka zaman.

bu konuyla alakası olcağını düşündüğüm massey 3.060 phantomlarda mazot soğutucu olduğunu söyleyen kullanıcıları var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

soğuk mazotun yanma performansının daha iyi olduğunu biliyorum ama bi araştırmak lazım bu konuyu

formül d=m/v . sıcak mazot kütle sabit hacimi artarak yoğunluğu düşecek patlama daha düşük derecede patlama olacak

evet 3060 larda motordan dönen fazla mazot bir radyatörden geçerek depoya sogumuş halde döner. Görevinide iyi yapıyor elini mazot filtresine koy ,traktör saatlerce çalışmış olsa dahi bir sıcaklık yok

benim tümonun deposunu kaputun altına motorun tam üzerine koymuşlar 240 lık fergisonlar gibi bende çok düşündüm bukonuyu bilen varsa açıklasın lütfen

sami ÖZKAN link=topic=41687.msg376239#msg376239 date=1302370811' Alıntı:
benim tümonun deposunu kaputun altına motorun tam üzerine koymuşlar 240 lık fergisonlar gibi bende çok düşündüm bukonuyu bilen varsa açıklasın lütfen
Benim 168 de de öyle