Merhaba arkadaşlar 11 martta ekimini yaptığım yoncanın biçim ve kaldırma işini tamamladık
Sağol teşekkür ederim 3 kez daha bićilir 25 günde bićtim 2. YiKolay gelsin bereketli olsun inşallah. 2 veya 3 kez daha rahat biçersin gibi, yoncadan çok anlamam ama masallah iştahlı duruyor.
Sağol rıdvan 10 balya aldımBereketli olsun abi dönüme ne kadar balya yaptı.
Sağolasın 2 balya artış oldubereketli olsun Cemal 2 ci bicimde daha çok balya aldınmı,
seneye kök kuvetlensin verimi gör,enaz yözde 30 artar.
Teşekkür ederimKolay gelsin bereketli olsun cemal abi
Merhaba arkadaşlar 11 martta ekimini yaptığım yoncanın biçim ve kaldırma işini tamamladıkEkli dosyayı görüntüle 39587Ekli dosyayı görüntüle 39588Ekli dosyayı görüntüle 39589Ekli dosyayı görüntüle 39590Ekli dosyayı görüntüle 39591Ekli dosyayı görüntüle 39592Ekli dosyayı görüntüle 39593Ekli dosyayı görüntüle 39594Ekli dosyayı görüntüle 39595Ekli dosyayı görüntüle 39596
Sağolasın abi teşekkür ederim [emoji5]bereketli olsun.
her safhasında bizlerde seninle ektik,biçtik sanki.
ilk yıl için güzel bakım oldu.
Sağol abiKolay gelsin bereketli olsun cemal
Sağolasın abi bende acemiyim daha [emoji4]Kolaygelsin onder cifçi cemal bizde senden ogrenelim
Yonca işini
Saģol Ahmet busene ilk sene olduğu ićin az cikyor yoksa 2 senelik yoncalar 15 18 balya veriyorBereketli olsun ekmeye değer mi sence Cemal abi ? Verim çok az değilmi ortalama 1 ton gibi verim olacak sank8
Teşekkür ederim üst gübre atamadım gübreyi tarlaya götürdüm ama atmaya zaman olmadı hep gece sulama yaptım karpuz sulamasından yoncaya zor zaman ayırdımBereketli olsun, bakım için (daha fazla verim) neler yaptınız? Neler yapmayı planlıyorsunuz? Kolay gelsin.
Santrafujün emiş kısmından parmak genişliğinde vana girecek delik deldir, ucuna 1-2 metre bahçe hortumu takılır. Sonra bı bidonda gübreyi eritip sulamanın başında emdiriyorsun, fiskiyelerden gübre dağılmış oluyor.Teşekkür ederim üst gübre atamadım gübreyi tarlaya götürdüm ama atmaya zaman olmadı hep gece sulama yaptım karpuz sulamasından yoncaya zor zaman ayırdım
Saģol abi var bizim motorda ama zaman olmadı
TeşekkürlerÜst gübresi üre veya amonyum sülfat atacaksanız fazla atmayın.Faydadan çok zararı olur
BakıyorumCemal abi bisey yazdım cevap vermeidniz bakarmısınız