ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

ben de 640 ...orta okul 1 felan dı heralde...

1969 yıllarında fıat 415 modeliydi.4 silindirli zamanın en modern sayılabilecek compact kullanışlı güzel bir traktördü.Hala kullanan görüyorum.
Hatta fıat 411 kullananlar var.gördüm.

bende 6 7 yaslarında mf 165 kullandım ayçekirdeği felan toplarken halda aynı traktörü kullanıyoruz tabı aile arasında biraz kıskanclık oluyodu özellikle yengem !!

10 yasimda abim işborayla ögretti sonra 12 yasimizda tek basimiza araba motor ve traktör işbora fiat 480 ve dayim kamyon sürmeyi ögretti 15 yasimda halada ögretiyor

ben ilk defa 106s kullandım 7 yaşında oda yemciye bugday boşaltırken ileri aldım hidrolik takım yok tu direksyonu çevirememiştimde fırça yemiştim hiç unutamıyorum ondarn sonrada fiat 70 50 ile 9 yaşında balya bagladım oda babam dönüm yanaştırıp çalıştırıyodu ve öle veriyodu ve ilkdefa yannızda biçerden bugday taşıdım ozamanda 17 yaşındaydım

arkadaşlar Kardeşim Kasım.2005 doğumlu daha surmesede korna çalması yeter alk-*s alk-*s

;) *098*-

9 yaşında Fent 103 lük kullandım çeltiğe giderken. İlk kullandığımda çeltikler arasında giderken traktörü tirin üzerine çıkarmıştım. Çocukluk işte ama babamda arkadam....... uyrra*-*-sop-*-sa sop-*-sa......... demişti. zuha-*-s zuha-*-s

bende ilk 7 yaşımda işbora ya bindim (4*4ama)...bidahaa inmedim...8 yaşımda tarla sürmeye başladım...sonrası her türlü aracı kullanır olduk...

bizdede 240 ferguson vardı o zamanlar 4-5 yaşlarımdaydım motor çalındı pat pat yaptırdık pat patıda 5-6 yaşında tek başıma kullanmıştım.sonra steyr alındı onu kullandım

ilk sürdüğüm mf 135 lik ilkokul 5 rahmetli babm vermişti öğren lazım olur diye ondan beri motor kullanıyorum

5 yasımda 540 ı garajda kendim çalıstırmışım :) 7 yasındayken steyr 8073 ü balya çekerken vermiştiler ağlaya ağlaya kullanmıştım :) :)

Atatürkün traktöründen olan Fordsana bindim.Ama ondan sonra Fıat 415 kullandım.