ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

ilk kullandıgım traktor 55-46 fiat 5-6 yasında balya yuklerken ogrendım baskı altında...8-9yasımda balya yapabılıyordum

ilk sürdüğüm traktr ford 6610 süper we 8 9 yaşlarındayken köyün yanındaki tarlaya sucu römorku götrmştm....hiç unutmam birinde vites deiştrrken geri vitese takmıştım çat edip motor sönmştü...ama nasıl korkmuştum..6610 un geri vitesi deişik biyerde ya ondan şasrmstm

ben traktör kullanmayı 80-66 öğrendim ilk traktörüm de 2003 yılının ekim ayında td95 aldırdım sonra onu verdim 2007 nın ağustos ayında 6470 aldım..

Ben 5 6 Yaşındayken ZETOR 7211 Sürdüm.Soğanları Römörka Atarken Sürmüştüm..

ben ilk fiyat 60-56 ya bindim 4 yaşımda sürmüştüm oda fasülye çekerken ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s *098*-

ben ilk mf 240 sürdüm 13 yasında

7-8 yaşlarında balyada,nohutta,yoncada adam olmadığından takviyeye takıp veriyolardı :D .Asla unutamam 3000lik fordu.Bir keresinde direksiyon başında uyumuştum,babam ısrar etti eve git diye,bende çocukluk daha çok sürecem ya,gece 12 ' ye kadar tarlada kalmıştım.Ama artık uyumaya başlamıştım :D.

ford 3600 baya bı ufaktım dayımın kucagında vay be buyuduk artık

6610 ford tarladan eve buğday taşırken kullanmıştım tabiki tarlaya boş götürürken.. 10 yaşımda filan...

10 yasimda dayim bana kullanmayi ögretti 11 yasimda artik tarlaya gidiyordum kucuk islere bakiyordum 13 yasimda artik herseyi yapmaya basladim...ilk surdugum traktör Fiat 780 ne sesi vardi yaw onun zaten 2005 yillinda babam 70 66 DT aldi artik onu surmeye basladim

Bulduklu link=topic=4460.msg50141#msg50141 date=1213717133' Alıntı:
10 yasimda dayim bana kullanmayi ögretti 11 yasimda artik tarlaya gidiyordum kucuk islere bakiyordum 13 yasimda artik herseyi yapmaya basladim...ilk surdugum traktör Fiat 780 ne sesi vardi yaw onun zaten 2005 yillinda babam 70 66 DT aldi artik onu surmeye basladim
yav benimde özelliklerim buldukluyla aynı tesadufe bak

11 yaşımdaydım galiba.Hasat zamanı anız üzerindedolaşmıştım biraz.Debriyaj kaldırma çalışmaları falan.285 S Çift çekerle.