ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

İlk direksiyon 135 Massey 8 9 yaşında
Tam öğrenme ise 768 ile 11 yaşlarında iken

İlk olarak Massey Ferguson 174 kullandım dedemin kontrolunde 6 yaşındayken filan :)
Sonra kendim tek olarak 8-9 yaşlarında filan kullandım yonca yuklerken traktörü ben çekerdim :)

Bu şekilde yükleme yaparken :)

8-9 yaşlarında iken balya yüklerken mf 240 s kullanarak başladım o zamanlar babam takviye 2 ye takar traktörü bana verirdi o günden beridir hala traktör kullanmaya devam :D

babamın 640 vardı ilk onu kullandım 8- 9 yaşlarımda tarlada nohut destesi toplarken

Dedemgilin 480 S8 ' i hem yolda sürmüştüm hem de tarlada sap çekerken yığından yığına çekmiştim. O zaman 10-11 yaşında filandım.

İlk direksiyon 1997 model 255 turbo 6-7yaslarimdayken
asil kullanmaya basladigim 277 gold

5-6 yaşında massey ferguson 175 ile basladım su kanallarına giriyodum zor durduk :D

4 yaslarında dıreksıyorun tutturuyorlardı:) MF 135 1978 düz dingil 08 gövde ama tam anlamıyla kullanmayı 265s te ogrendım

7-8 yaşlarında babam ya yanımda dikilirdi yada çamurlukta otururdu.hayvanlara pancar yapragı toplamak için tarlalara kadar götürürdüm.motor 135 massey ferguson.hiç unutmam asfaltta gidiyoruz komşumuz yanımızdan jawa ile geçerken yavaşladı hadı bas dıe bagırdı babam bas dedı bende gazı dipledim.sonra zetorla tek başıma kullanmaya başladım.70-56 ilede nadas ve tarla hazırlma işlerini ögrendim

Yaşımı hatırlamıyomda muhtemelen 10 filandır ve ilk sürdüğüm traktör Ford 3000di :)

Bizim enter vardı ilkokula başlamamıştım tahminen 6 yaşımda düz yolda sürdürüyordu babam.Tabii yanlış yapınca da enseme bi tokat.Ben de şimdi kızıma sürdürüyom yavaş işlerde 5 yaşında.