İngiliz komutan Atatürk'e dediği ve atatürkün cevabı (mutlaka bakın)

İngiliz komutan Atatürk ' e Türkleri aşağılamak için bir yemekte şu sözleri söyler:
Biz asil İngilizler şeref, onur ve asil kanımız için savaşırız, siz Türkler ise para ve toprak için savaşırsınız...
ATATÜRK ise bunun üzerine güler ve şu sözleri söyler:
'EVET HAKLISINIZ KOMUTAN. HER MİLLET KENDİNDE EKSİK OLAN ŞEY İÇİN SAVAŞIR..!

Ynt: İngiliz komutan Atatürk'e dediği ve atatürkün cevabı (mutlaka bakın)

nereden bulduğunu öğrenebilirmiyim . ben bu konuyu hiçbir yerde okumadım ve duymadım merakımı af görün devamını çok merak ettim

mf_ford link=topic=51094.msg515259#msg515259 date=1326956573' Alıntı:
İngiliz komutan Atatürk ' e Türkleri aşağılamak için bir yemekte şu sözleri söyler:
Biz asil İngilizler şeref, onur ve asil kanımız için savaşırız, siz Türkler ise para ve toprak için savaşırsınız...
ATATÜRK ise bunun üzerine güler ve şu sözleri söyler:
'EVET HAKLISINIZ KOMUTAN. HER MİLLET KENDİNDE EKSİK OLAN ŞEY İÇİN SAVAŞIR..!
alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s

FEHİM link=topic=51094.msg515589#msg515589 date=1326991016' Alıntı:
nereden bulduğunu öğrenebilirmiyim . ben bu konuyu hiçbir yerde okumadım ve duymadım merakımı af görün devamını çok merak ettim
facebookta paylaşılmış ama kimin paylaştığını bilemiyorum .konunun birazını kopyalayıp google a yapıştırın çıkar

bu diyaloğ napolyon ile ispanya kralı arasında geçiyor,zaten bu sorunun muhatabı biz olamayız <Türkler hiçbir zaman sömürgecilik yapmadı