İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)


Bu gün göndermişler...

CONTACT DIAMOND BANK FOR THE TRANSFER OF YOUR WINNING FUNDS TO YOU

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
Attn: Winner,

We are in receipt of your message and once again, we wish to congratulate you once more for being The PEPSI ONLINE LOTTERY Draw Winner. Your funds have been adequately insured in your favor, with the context of this insurance which entails that your funds is RESTRICTED from been tampered with by any individual/entity including you till it is remitted to your account. This office have forwarded your file which includes valid documents stating that you are the Bonaparte bearer of the lucky e-mail address to the accredited bank (Diamond Bank).

It may interest you to know that, your cost of transfer fee has already been paid up by this organization and you do not not need to pay cost of transfer fee again before your winning funds will be transfer into any of your personal bank account you will provided. We have instructed our Official Paying Bank/Diamond Bank to initiate a telegraphic transfer of your funds to your Nominated Bank Account. Find below, the contact details of the bank below:

Bank Name: Diamond Bank Plc
Contact Person: Mr. Steven Neil
Contact E-mail ID: d.bank27@yahoo.com

You are requested to contact the Diamond Bank with the below requirement as follow;

Bank Name:
Bank Address:
Account Number:
Swift Code Number: If Any
A Scanned Copy Of Your Driver ' s License or International Passport

The moment you forward the above the details to the Diamond Bank, your winning funds of Nine Hundred Thousand British Pounds will be transfer into your personal bank account without any further delay

Thanks
Mr. Garry Lee Fiduciary Agent
 
Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)

SİZİN İÇİN SİZE KAZANMIŞ FON TRANSFERİ İÇİN İLETİŞİM DIAMOND BANKASI


Attn: Kazanan,

Biz mesajı aldıktan ve bir kez daha, PEPSİ ONLINE PİYANGO Beraberlik Kazanan olmak için bir kez daha sizi tebrik etmek istiyorum. Paranız, sizin lehinize yeterince paranız hesabınıza düzelen kadar da dahil olmak üzere herhangi bir kişi / kuruluş tarafından tahrif SINIRLI olduğunu gerektirir bu sigorta kapsamında sigortalı var. Bu ofis, akredite banka (Diamond Bankası) şanslı e-posta adresinizi Bonaparte taşıyıcısı olduğunu belirten geçerli belgeleri içeren dosya iletildi.

Olduğunu bilmek ilgini transfer ücreti maliyeti zaten bu kuruluş tarafından ödenmiş oldu ve kazanan fonlar önce tekrar transfer ücretinin maliyet ödemek zorunda değilsiniz, herhangi bir kişisel banka hesabına transfer olacak sağladı. Biz bizim Resmi Bankası / Elmas Bankası Aday Banka Hesap fonların bir telgraf havalesi başlatmak için ödenmesi talimatı var. , Banka aşağıdaki iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz:

Banka Adı: Elmas Bank Plc
İlgili Kişi: Mr. Steven Neil
İletişim E-posta ID: d.bank27 @ yahoo.com

Elmas Bankası olarak izleyin aşağıdaki şartı ile temasa geçmeleri rica edilmektedir;

Banka Adı:
Banka Adresi:
Hesap Numarası:
Swift Kod Numarası: Varsa
, Sürücü Belgesi veya Uluslararası Pasaport belgelerinin taranmış bir kopyasını

An ileri Diamond Bankası, Dokuz Yüz Bin İngiliz Sterlini kazanan fonlar için yukarıdaki detayları daha fazla gecikme olmadan kişisel banka hesabına transfer olacak

teşekkürler
Sayın Garry Lee Güvene Ajan




SALLAMA BU P.ZEVENKLERİ ABİ.
 
Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)

mail çinden geliyor.

diamond bank nijeryada. Bankanın kasasında 1,5 milyon sterlin var mı bana gönderecek.

Bankaya mail gönderdim.Tez benim paramı hazır ediverin dedim.. uyy-*s uyy-*s güçç*-* zuha-*-s ;D
 

Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)

TT 55 link=topic=51336.msg519514#msg519514 date=1327424798' Alıntı:
mail çinden geliyor.

diamond bank nijeryada. Bankanın kasasında 1,5 milyon sterlin var mı bana gönderecek.

Bankaya mail gönderdim.Tez benim paramı hazır ediverin dedim.. uyy-*s uyy-*s güçç*-* zuha-*-s ;D
;D ;D


dolandırıcıalrın ingilizceye geçmesi daha iyi bali ne olduğu belli değil girme virüstür diyo insanlar
 
Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)

READ AND COMPLY:
UNITED NATIONS OFFICE
FOR THE COORDINATION
OF HUMANITARIAN AFFAIR.
TELL:+2347060524628
Good Day,
I am directed to inform you that your payment verification and confirmations are correct, therefore we are happy to inform you that arrangements have been
concluded to effect your payment as soon as possible Due to your long over-due payment which you have been finding it difficult to receive via a
Certified Bank Draft issued by the UN Promo, we have arranged your payment through Intercontinental Bank ATM Card Payment Center, this is an instruction passed by the United Nations in respect to all over delayed payment and debt re-scheduling.
The ATM MASTER EXPRESS CARD is credited with the sum of $5,350.000 USD(Five Million Three Hundred and Fifty Thousand United State Dollars), which you are to use in accessing your fund in any ATM Stand/location worldwide and remember that the maximum withdrawal daily limit is Five Thousand United States Dollars (US$5,000.00).We have concluded delivery arrangement with the below courier services companies and their delivery time is stated below.
UPS=48hrs/$170
FedEx=72hrs/$150
DHL=4days/$125
Kindly provide me with the below details in your response to this email and let me know which courier company you would want us to use for the shipment of your ATM Card to you.
1. Valid Delivery Address.
2. Full Names.
3. Phone Number.
4. Other Email.
5. Occupation.
6. Present Country.
7. Age.
8. Sex.
Understand that you will be liable for the delivery fee of your ATM Master Express Card to you with any of the above courier company.
CALL ME FOR YOUR ATM CARD (+2347060524628)
Regards,
Dr. David G. Alder


ARKADAŞLAR ŞİMDİDE BU GELDİ..
 
Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)

OKUYUN VE UYMASINA:
Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi
KOORDİNASYON İÇİN
İNSANİ Affair OF.
TELL: +2347060524628
Good Day,
Ödemenizi doğrulama ve onaylama doğru olduğunu size bildirmek yönettiği duyuyorum, bu nedenle düzenlemeler olmuştur sizi bilgilendirmek için mutluyuz
üzerinden almak zor bulduk uzun vadesi fazla ödeme nedeniyle kısa sürede ödemenizi etkilemediği sonucuna
Bankalar Yeminli Taslak, BM Promosyon tarafından verilen Intercontinental Banka ATM Kartı ile Ödeme Merkezi aracılığıyla ödeme düzenlenmiş, bu her yerinde gecikmiş ödeme ve borç yeniden zamanlama ile ilgili olarak Birleşmiş Milletler tarafından geçirilen bir talimat.
ATM MASTER EXPRESS CARD herhangi bir ATM Stand / konum dünya çapında fon erişimde kullanmak ve hatırlamak için 5,350.000 $ USD toplamı (Beş Milyon Üç Yüz Elli Bin Birleşik Devlet Dolar), ile alacak olan maksimum geri günlük limit Beş Bin ABD Doları (US $ 5,000.00). Biz aşağıda kurye hizmetleri şirketleri ve teslim süresi ile teslimat düzenleme sonucuna varmışlardır aşağıda belirtilmiştir.
UPS = 48hrs / $ 170
FedEx = 72hrs / $ 150
DHL = 4days / $ 125
Lütfen bu e-postaya yanıt olarak aşağıda detayları ile bana sağlamak ve bize ATM Kartı sevkiyat için kullanmak istediğiniz hangi kurye şirketi bana bildirin.
1. Teslimat adresi geçerli.
2. Tam İsimleri.
3. Telefon Numarası.
4. Diğer E-posta.
5. Meslek.
6. Mevcut Ülke.
7. Yaş.
8. Seks.
Herhangi yukarıdaki kurye şirketi ile ATM Master Express Card teslim ücreti sorumlu olacağını anlayın.
ME ATM kartı (+2347060524628) İÇİN ÇAĞRI
Saygılarımızla,
Dr. David G. Alder
 

Benzer Konular