İşletmede Yoğun İş Temposu (Newholland TT65 kepçe,kürek işleri)

Ynt: İşletmede Yoğun İş Temposu (Newholland TT65 kepçe,kürek işleri)

meysi link=topic=80701.msg957719#msg957719 date=1421266448' Alıntı:
sevgili hacımet euromix veya perfectif katkı maddelerini kullandınız mı
euromix Royalindi galiba kullandım perfectif kullanmadım şuanda Kartal kimyanın premixlerini kullanıyorum daha önce integro intetotal kullanıyordum.
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=80701.msg957720#msg957720 date=1421266601' Alıntı:
kolay gelsin bereketli olsun haci.
çok güzel bir düzenin var masallah.
illaki zor ama nasip işte mesele bu oldumu severek yapıyoruz.
erkanın dediği gibi ön kepçe şart gibi.
Eyvallah sağol abi,ön kepçe şart bakalım listede.
ali şen link=topic=80701.msg957775#msg957775 date=1421272201' Alıntı:
öncelikle kolay gelsin abi.
damızlık birliğine bizde kayıtlıyız bizde yemi 41 tl ye alabilir miyiz? Bunun için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olursan sevinirim.
Birde abi yem karma işini el ile nasıl yapıyorsun? yani saman balyası, yonca , silaj ve yem hepsini bir yere döküp mü karıştırıyorsun?
Sağol Ali damızlık birliği aracılığı ile soğuk süt verip birlik aracılığı ile yem alıyoruz bu şekilde isteyen herkeze yem tedariği yapıyorlar,birlik aracılığı ile süt pazarlamayan üyelere yem tedariği yaparlarmı bilmiyorum birlikle bir görüşün duyduğum kadarı ile diğer üyelerede peşin yem tedariği yapıyorlarmış.
Barış UZEL link=topic=80701.msg957779#msg957779 date=1421272758' Alıntı:
Kolay gelsin abi kış şartlarında işler dahada zorlaşıyor ama senin ahır sistemi işi kolaylaştırıyorudr. Kepçe işi için TT ye yaptırdığına deymez. onun için shuttle lı bi traktör şart. İmkanlar el verdiği sürece 2. el temiz kepçe takılı traktör denk getirip alırsın abi ;)
Sağol Barış haklısın TT ye takmak yerine 2. kepçeli traktör almak daha mantıklı.
ibrahim_11 link=topic=80701.msg957780#msg957780 date=1421272796' Alıntı:
kolay gelsin abi yaz kış durmak yok sana :)
Sağol İbrahim :)

Kolay gelsin Hacım,
Maşallah hiç aylak günün yok , işletmendeki zaman içindeki değişime bizlerde buradan siteden şahit olduk.
İnşallah zamanla dahada güzel yerlere ulaşacaksın.
Bereketli olsun.

Ben biliyordum zaten senin sabah 4 te hayvan bakımı yaptığını .

Bizede dopink olsun diye sordum sabahları , çünkü çok önemli, sabah 4 akşam 4 günü tam ikiye bölmek.

Üç öğün bakım sağım yaptınmı düşünürmüsün günü üçe bölüp daha başarılı olunur gibi düşünüyorum sen ne dersin.