işte önder uzelin bayilere gönderdiği yazı

Massey-Ferguson (AGCO), 3 Haziran 2008 tarihi itibariyle, Şirketimiz ile yaptığı dağıtım anlaşmasının sona erdiğini bildirmiştir. Sözkonusu durum bayi, tedarikçi, çalışan vb. ilgili taraflarla paylaşılmıştır.
· Sözkonusu dağıtım anlaşmasının sona ermesi, Şirketimiz ile bayilerimiz arasındaki Uzel ürünlerinin dağıtımına yönelik bayilik sözleşmelerini etkilememektedir. Uzel ürünlerinin dağıtımı ve servis işlemleri nevcut bayi ve servis teşkilatımız tarafından gerçekleştirilecektir.
· Uzel, üretim kapasitesini ve gücünü Haziran ayı içinde yeniden harekete geçirmeye ve Türkiye’nin en iyi traktörlerini dağıtım teşkilatının ve kullanıcıların hizmetine sunmaya hazırlanmaktadır.
· Uzel, aynı zamanda Massey-Ferguson (AGCO) ile, üretim ve dağıtım sürecinin birbirine nasıl bağlanacağı konusunda müzakerelerini sürdürmektedir