İtiraf Ediyorum.

Ynt: İtiraf Ediyorum.

geçen yıl çift sürerken kaz ayağının yaylarını ben kırmıştım babama allahın işi dedim itiraf ediyorum :)

omerfarukkoc link=topic=53066.msg638250#msg638250 date=1349975506' Alıntı:
İtiraf Ediyorum Beyler :D
Lada Station(1989) DRİFT!!!...
Lada Station(1989) DİPGAZ!!!...

LYS Sonuçlarının Açıklandığı Akşam Bizim LADA İle Arkadaşlarla Benim Fasulye Tarlasına Hatı Çevirmek İçin Gitmiştik...
Başka Bir Arkadaş Sonuçlar Açıklandı Diye Mesaj Attı, Tarlada Telden İnternete Girdim Baktım, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini Görünce LADA ' ya Bir de Orda DİPGAZ Çektim, Ve Bu Defa 155 ' i Gördük 5 Kişi :D

Babanın telefonu kaçtı?.... :D

Geçen aydı istanbula gidecektik erkenden ben uyandım babamı uyandırıyodum babam dedi git arabaya benzin al ben daha uyuyacam tabi fırsat bu fırsat benzinlikte 10 km ötede yol Sıcak asfalt asılırsın gaza kopuk uçurtma :D 140-150 km/h (araba Opel astra 1.6 16v 115 hp ) millette çifte sürümde gör senin oğlan arabayı uçurtuyo :D demişler 1 hafta arabayı alamadım bi daha :D Bi kerede motorsikletle jandarmadan kaçarken duvara çarptım motoru kadılarda 20 metre ilerde konuşuyolar ben başladım koşmaya :D kadınlar bağrıyor Katil Katil nerden çıktıysa :D Ama kaçtım tabi motorsikletede dokunmamışlar :D 1 hafta sonra gittim traktöre yükledim :D Tabi babamın haberi yok :D

4255 mf ekin çekiyordum sol kapı açıktı depoya geri geri giriyordum motor birden hafif kastı kafamı sola cevirdim bi bak baktım 4255 kapısı yamulmus demır kapının mentesesinden cıkmıstı sonra kırkoyla duzeltmistim kapıyı :) gecen yaz bide 4255 anbarın ıcınde donuyordum volkan 10 tonluk vardı bız ona pistonlu kırko yaptırmıstık bı baktım motorun tekerlegine dolanmıs hortumlar birden patladı her yer yag olmustu :):):):)

yahyabey köyünden bir kız var ahh aaaah kız güzel hoş tatlı ama hala bir teklifi geç sohbeti bile zor açıyorum.
harman zamanı o gece araklanan arpaları biz götürüyorduk eee dükkana satıp akşam yiyecek içecek çıkıyordu.

bende trakklübe ilk üye olduğum günlerde kendi traktör markam neyse sadece forumda o bölümde konu açıp yorum yapabileceğimi sanıyordum başka markalara yorum yapmaya sulansamda sadece konuyu inceliyordum ne safmışım bea itiraf ediyorum.:)

itraf ediyorum geçen sene kar kürürken sıyırgının bir tarafı çamura gelmiş bende hızlı gidiyordum hidrolik kollarını tutan demiri kırdım
5-6 yaşındayken uzun bir tane çiviyi bizim komşunu 240ın arka tekerine koydum farketmedi geri geldi ve teker patladı :D
yine 5-6 yaşlarında dedemin 54c nin el gazının telini kopardım ve düdüğü kırdım
2-3 gün önce ölü tavuk atmaya gitmiştim çok rampa biyer 2 km hep bayır aşağı doğru 4 le songaz geliyordum her yer çukur 30cm hevaya kalktığımı bilirim :D neyse gelirken arkadaki teknenin çivisini kırdım
2 ay öncesinde tt60ın ön tekerini kopardım

itiraf ediyorum gecen önüme kedi çıktı ezdim arabanın tamponunu kırdı az birşey babam aldığımızdan beri kırık sanıyor ama ben kırdım :)

daha 5 yaşında olduğumu hatırlıyom 135 liğin arka remorka mahallenin bütün çocuklarını bindirdim sizi gezmeye götüryom dedim kontağı bir büktüm 135 ağaca vurarak zor durdu sonra babam geldi öyle iki tane vurduki slk-*-s slk-*-s feleğim şaşmıştı zar zor hatırlıyom ;D

Bir itiraf daha yapayım bari :).

Bizim dağın tepesinde bir gölet var orman içinde.. Domuzların kurtların takıldığı bir yer. Oraya yüzmeye gittik 5 kişi. Bir arkadaş hoplaya zıplaya yüzüyor. Baktık bu göletin ortalarına doğru gitti ve biz hemen sudan çıkıp koşmaya başladık :D. Bir yere saklandık giyindik filan... Birden yanımızdan son sürat bir şey geçti, bir beyazlık gördük.. :D Meğer arkadaşmış, beyaz donuyla köye doğru koşuyor :D. Korkudan kıyafetlerini bile alamamış :D. Zor tuttuk, az kalsın köye dalacaktı o halde :D.

Az çektirmedik o çocuğa :D.

Sevgili öğrencim İbrahim Samet;Sınavda heyacanlanıp altına kaçırdığını kimse görmesin,arkadaşlarına mahçup olma diye elmdeki su şişesini yanlışlıkla devirmediğimi,bilerek döküp seni iyice ıslattığımı itiraf ediyorum.Üstüne su döktüğüm için özür dilerim :)

uzay kasa link=topic=53066.msg790103#msg790103 date=1383388105' Alıntı:
Sevgili öğrencim İbrahim Samet;Sınavda heyacanlanıp altına kaçırdığını kimse görmesin,arkadaşlarına mahçup olma diye elmdeki su şişesini yanlışlıkla devirmediğimi,bilerek döküp seni iyice ıslattığımı itiraf ediyorum.Üstüne su döktüğüm için özür dilerim :)
işte öğretmen dediğin böyle olur :)

Baba!'vay anasını ...... adamları:Bu hendekten bu motor nasıl çıkmış,bunların hiç Allah korkusu,vicdanı,merhameti yok mu?Hendekten çıkayım derken yeni hendek açtırmışlar motora.Alacaksın eline basacaksın sopayı'diyerek sövüp saydığın o hendeğe düşüp motoru çıkaran adam var ya:İşte o benim :D Neyse Allahtan küfürler yabancıya gitmedi.O motor da senin 0km 55-56 idi :)

uzay kasa link=topic=53066.msg790105#msg790105 date=1383388927' Alıntı:
Baba!'vay anasını ...... adamları:Bu hendekten bu motor nasıl çıkmış,bunların hiç Allah korkusu,vicdanı,merhameti yok mu?Hendekten çıkayım derken yeni hendek açtırmışlar motora.Alacaksın eline basacaksın sopayı'diyerek sövüp saydığın o hendeğe düşüp motoru çıkaran adam var ya:İşte o benim :D Neyse Allahtan küfürler yabancıya gitmedi.O motor da senin 0km 55-56 idi :)
abi neydi böyle öyle ya