İzmir Menderes Oğlananası'nda Merkeze Çok Yakın Sulu Arazi...

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-menderes-oglananasi-nda-izmir-merkeze-cok-yakin-sulu-arazi-85985717/detay/

Arazi, İzmir ' in Merkeze yakın, en gelişmiş ve güzel köylerinden biri olan Oğlananası Köyündedir...

İhtiyaçtan satılıktır...

Organik tarım , hobi bahçeciliği ve her türlü tarımsal faaliyete uygundur...

İçerisinde faal durumda biri 2 inç diğeri 6 inç olmak üzere iki adet sondaj kuyusu (artezyen) vardır...

Adnan Menderes Hava Limanına 15 Dk. Uzaklıkta ve İzmir merkeze 25 Dk. Uzaklıktadır...

İzmir-Aydın Otoyoluna 5 Dk. Uzaklıktadır...

Elektrik, su, yol ve merkeze yakınlık gibi birçok avantajı vardır...

Pazarlık payı vardır...

Fiyat: 590.000 TL

Tel: 0553 296 13 04

Ynt: İzmir Menderes Oğlananası'nda Merkeze Çok Yakın Sulu Arazi...

malkaralı_yusuf link=topic=61316.msg678781#msg678781 date=1357292892' Alıntı:
Hayırlı müşteriler, neden satmaktasın? Özel değilse.

Sağolun ihtiyaçtan satıyoruz.. Durumlar kritikleşti biraz.. Kredi borçları falan...

Mahmut güncel de tek seferde 600.000 TL az değil be bilader :D Allah müşteri çıkarsın ne diyeyim.

600.000 çok da benim arazi de özellik olarak kötü değil bea 3 ay içerisinde 150000 lira gömdüm o tarlaya ben iki tane sondaj kuyusu var biri 222 biri 208 metre.. İlkinde çıkan su gözümüse az gelince vurduk ikincisini allah yüzümüze güldü şükürler olsun bulduk 6 inçlik suyu da rahat ettik... :) Toprağı da verimli bu yıl yetiştirdiğim mısırın arasında kabinli jx 100 görükmüyordu ama dediğim gibi o sondaj kuyularının kredi borçlarının ödemeleri bile daha bitmedi gübre mazot borçları da birikti satmaya karar verdik ne yapalım allah sonumuzu hayır etsin... :)