jd neden kücük modellerinde konfor ve ergonemi yapmıyor

Ynt: jd neden kücük modellerinde konfor ve ergonemi yapmıyor

Bak sen de diyorsun. Paraya kıyıp Fendt alsınlar diye. John Deere konforlu traktör yapamaycak kapasitede mi. O da isterse yapar. O zaman da Fendt gibi paraya kıymak zorunda kalırsınız.

bence bu bır secenektır burdanda john deree fırmasının nın senı duyacagını sanmıyorum!!! jonh deree nın sırket polıtıkası her yone her turlu ıslevsellıkte ve farklı ekonomık butcelere hıtap etmesıdır!!! koymama sebebıde sureklı ufak yenılıklerle aynı aracı tekrar tekrar pazarlamak ıstemelerıdır bence bunu butun fırmalar yapıyor!!!

bu arada konu yıne bır fendt j.d savası cıkaracaga benzıyor=))))

ramazanpullu link=topic=15462.msg147372#msg147372 date=1233504473' Alıntı:
parayı daha çok verince ne olcak o zaman motor kendimi sürecek tarlayı
Çok yanlış bir düşünce.....

Evet Salih yine konuaya Fendt karıştı..... )))

xq288 link=topic=15462.msg147814#msg147814 date=1233563878' Alıntı:
Evet Salih yine konuaya Fendt karıştı..... )))
beyler başlıkta da yazdığı gibi jd yi tartışıyorsunuz.ancak karşılaştırmalarınız tartışma çıkaracak boyutlara varmasın lütfen.rica ediyorum.konu kendi yönünden şaşmasın...
Saygılarımla...

parayı verince... trkatör kendimi sürücek ewet kendi sürüyor.... JD ... Fendt Claas NH ... Case İh gibi kendini kanıtlamış modeller bu işi yapıyor......biraz araştırısanız... bu bilgiye rahatça erişebilirsiniz...
Konu dışı ufak bir konuşma çıktı özürdilerim.....

arkadaşlar ben size kıyaslama yapın demiyorum neden yapmıyor yapsa iyi olurdu diyorum siz fend falan diyonuz fend düşkünü olsam alırdım zaten fend i fakat burda jd konuşuyoruz....

Öncelikle Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım güsel bir tartışma neden konfor yok diye sormuş.Gelelim yorumumuza Kardeşim JohnDeerenin Küçük Klasman Ürünleri Yeterince Ucuz Konfor Eklenirse O traktör Zaten o fiyata satılmaz.Konforlu ama küçük Traktör Alıcaksan Gİdiceksin FEndt Gİbi seçkin müşteri kitlesine sahip traktör alıcaksın e bu aradada paranı nerdeyse 2 mislisiyle aynı güçte ama konforu ve sağlamlığı değişen süper bi traktör alıcaksın.İşin Açığı Parana Göre konfor Sen ucuz olsan dersen ona göre konfor olur.Anladıysan sevindim :Çünkü O traktöre konulan herbir parça bedavadan oraya eklenmiyor hepsinin bir maliyeti var.Maliyeti az olsun dersen ucuz traktör kalsmanında konfor arayamazsın Konforlu olsu vede küçük olsun diyorsan git FEndt al alabiliyorsan aynı fiyata tabi :D.Johndeere 5403 serisi alıcan fiyattan Fendtlerin 200S serisinin yarı fiyatı kadar gibi bişi yani gel gör 2 misli fark var buda neden kalite ve konfor farkı işçilik farkı anladıysan ne mutlu bizlere güçç*-* alk-*s

arakadaşım benim en baştaki yazıyı okumadınmı bi nh da bak bide jd ye bak mesela ikiside aynı para ama onda konfor daha fazla ben onu diyorum biliyorum fend pahalı oluşunu ben dedimki az cok gösteriş olmalı ayarlanır direksiyon lastiklerin kalitesi göstergeler vs vs bunlar nh var ben jd hastasıyım başka motoru verseler kullanmam demek istedigim bu aynı para nh mf jd ama onların küçük modelleri daha konforlu bilmem anlatabildinmi

herkez ıstedıgını alır kullanır john deere bana gore super makına
ısteyen kotuler ısteyen oger ben john deere hayranıyım ben john deere ıle buyudum
ck traktor kulladım cok traktor degıstırdım cogunu denedım john deere yı degıstırdım john deere aldım

burada ileri geri yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum..
mesela massey 24 0yada tt50 ye bi kabin takdığınızı düşünün. konforda istiyorsunuz,
o zaman klimada olucak havalı kabi süspansiyonuda olucak,bol vites istiyosunuz kocaman şanzuman olucak,ne bileyim bilgisayarlı sistem isteyenler de olur
bunları altı üstü 50 - 60 beygirlik traktör üzerine koyarsanız sizin traktör 90 beygirlik görünümlü bi 50 beygirlik traktör olur. fiyatı da 90 beygirliğe yakın olur.

50 beygir gücündeki bi traktör kullanmak isteyen adam o traktörü seri manevraları,düşük yakıtı,düşük fiyatı tercih ederek alır. Sizin istediğiniz gibi john deere küçük modellere şimdikinden 10 kat daha konforu sağlayabilecek kaliteye sahiptir fakat böyle biir traktör kullanışsız olur.

Ki john deere 5003, serisi bence sıbıfındaki diğer modellere göre çok daha konforlu ve kaliteli traktörlerdir. tt55 lerle massey 240,255 lerle karşılaştırılamaz derecede.

Dediğim gibi 5303 e kabin koyarsanız,birde saydığımız konfor paketlerini,ya operatör kabinin içine giremez,yada kabin dışarı taşar. john deere nin en belirgin özelliği sade ve geniş platform lu traktör üretmesidir. 77 model 2130 dan 2009 modeline binin,hepsi gayet sade,rahat,kullanıcıyı rahatsız edecek kollardan aletlerden yoksundur...