John deere 5065 e pancar çekiyor (RTC TARIM)

Td çamurla güreşiyor. Havuccular gibi olduk 20181218_145100.jpg

[MENTION=6]alipasalierkan[/MENTION] jd ci dayı gayretli maaşallah [emoji6] [MENTION=5758]Barış UZEL[/MENTION] 500 ton çok eziyet . Zor olmuştur. [MENTION=30551]Muhammet koyuncu[/MENTION] burada holmer söküm makinesinin tablasını söküp maus ile holmer e sarıyorlarmis. Holmer yola çıkarıp kamyona yukluyormus. Ama maddi külfeti nedir bilemiyorum

[MENTION=6]alipasalierkan[/MENTION] jd ci dayı gayretli maaşallah [emoji6] [MENTION=5758]Barış UZEL[/MENTION] 500 ton çok eziyet . Zor olmuştur. [MENTION=30551]Muhammet koyuncu[/MENTION] burada holmer söküm makinesinin tablasını söküp maus ile holmer e sarıyorlarmis. Holmer yola çıkarıp kamyona yukluyormus. Ama maddi külfeti nedir bilemiyorum
Bizim burdada Bi kaç kişi sardırdı holmere biliyorum onuda aslı astarını geçti diyorlardı maliyeti yüksek hava donsa idi gece filan çekilirdi

Kolay gelsin bizde en son 8 sene önce ekmiştik ekim kasım yağmurlu gitmişti bizde camurda çekmiştik eski günler aklıma geldi ozmandan beri pancar tarlası bile hic gormedim neredeyse bizim bölgede tamamen bitti

Kolay gele Ertaç, bu sene pancar çekim işleri hep çamura kaldı, neyseki biz çamura kalmadan bitirdik. Pancarı kalanlara Allah kolaylık versin.

Kolay gelsin Ertac bilader.
Kazancını güzel günlerde harcaman dileğiyle.
Pancar işi emeğin hasını isteyen iş ,zamanında cok ektim bende işci söker elle yüklen kantarda geri geri yanaşıp atkıyla indirin .sezonda 250-300 ton pancar indirip bindirirdik bu şekilde.

Allah kolaylik versin,pancar ekerken 2005 yilinda karin altinda kalmisti pancar, bel ile kanca ile karlari aralayip sökmüştük,remörklari hidrolik kollariyla iyice askiya alip iki traktor anca cikarabilmistik,o yillar günyüzünde baya pancar ekilirdi, şimdi kalmadi...çileli iş vesselam...