Sonuna Kadar İzleyin..... .www.youtube.com/watch?v=hbc11jwZt5o
I insomnia 22.11.2008 #2 Ynt: John Deere vs Fendt FENDT operatörü oraya gömülene kadar uğraşmış arkasındaki römorkü unutmuş buraya Quadtrac lazım
Ynt: John Deere vs Fendt FENDT operatörü oraya gömülene kadar uğraşmış arkasındaki römorkü unutmuş buraya Quadtrac lazım
E emre_157 22.11.2008 #3 Ynt: John Deere vs Fendt Yazık yaaa ben anladım videoyu izlerken biyerin kopacağını JD nin operatorü ne salak adammış bilmiyorum.... Yakın bağlayıp hidrolik koluyla kaldırıpda çekse cıkaracak ama hani öyle akıllı insan ?
Ynt: John Deere vs Fendt Yazık yaaa ben anladım videoyu izlerken biyerin kopacağını JD nin operatorü ne salak adammış bilmiyorum.... Yakın bağlayıp hidrolik koluyla kaldırıpda çekse cıkaracak ama hani öyle akıllı insan ?
M MaXSiMuM_KiLL3R 22.11.2008 #5 Ynt: John Deere vs Fendt o kadar zorlamaya hidrolikler bile dayanamadı..
R ramazanpullu 22.11.2008 #6 Ynt: John Deere vs Fendt geri geri zaten motorun çekişi düşer akıllı çıkarma olmamış o çirptırmaya dayanamadı koptu
Ynt: John Deere vs Fendt geri geri zaten motorun çekişi düşer akıllı çıkarma olmamış o çirptırmaya dayanamadı koptu