Bende de var 6 senedir tık demedi ama son Zaman ön takımdan ses gelince soğudum burda her yer tümosan oldu
Ben JD ye çok güveniyordum 2. el 2009 3700satte 5725im var. Performansından filan gayet memnunum ancak ,pompa mazot kaçırmaya başladı yaptırdım 900tl gitti. Her nekadar arıza yapabilsede ben az iş yaptıran biriyim , jd gibi bir markadan böyle bir şey beklemiyordum. Suanda shuttle da bazen debriyaja basmadan geçmeme olayı başladı.Servis ayar istiyor dedi. Birde zorlanırken gaza basmazsam içeriden gırc gırc sürekli bi dişli sesi geliyor.Bu sanırım hepsinde var.
Çevremde JD si olup koparamazsın dedikleri hidrolik askı kolunu koparan +büken var. Durduk yere yağ kaçıran -Shuttle bozan var. Shuttle lı olduğu halde baskıyı kıran var. 105Mi olup arkadan ön tekerlere hareket aktaran şaftı koparan var. Bir kaç extrem arızada duydum. 5725 in çeşitli yerlerinde USA MEXICA GERMANY yazarken ,görmedim ama yeni tamamen USA malı sandıgım serilerilerin bazı yerlerinde china yazıyormuş. Çok güzel traktörler hele 105m çok hoşuma gidiyordu ama artık eskisi kadar güvenmiyorum.
Yeni jd aldım diye söylemiyorum forumda bunu kac kez dile getirdim jd de alman harici hiçbir serisi gözümde deger tasimiyor 5105M bile fiyatina bakarak 5455ten az teferruatli sadece marka ile olmuyor bu işler
Demek istedigim teferruat degil saglamlik bakimindan alman acik ara öndeAz teferruat bazen iyidir mf ninde hint malları var jd ye özenmiş şu kabinsiz Yen'i kasaları mesela iyi değil diyorlar her iki markanında farklı özellikleri var