John deerelerin alman malı olup olmadıgı nasıl anlasılıor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: John deerelerin alman malı olup olmadıgı nasıl anlasılıor

hasanfuat link=topic=34922.msg672808#msg672808 date=1356520161' Alıntı:
5085 m kullanıcı olarak
motor mexico
ön dingil cin dendi ben göremedim doğrudur
arka aktarma organı cin etiketli
hid pompa türkiye
hidrolik beyni brezilya
ceki bağlantıları alman
kabin mexico
elektrik hella cin üretimi motor piç motor tabir edile bilir lakin hata şurda kötülediğimiz ülkelerle ve bizim ülkemiz gelişmekte olan ülkeler sınıfında aynı sınıfta görülmekte tek pencereden bakmak yanlış
hidrolik sıkıntısı yaşamadım kullanarak tanımaktayım
çekiş sıkıntım oldu yerli firmalar pompayı sökmek için para isterken JD TEKİRAĞ servisi ETAR tarım mal bizim malımız dedi
pompa söküldü başka firmaya ayar için gönderildi bu arada turbo intercool sökülüp kontrol edildi kimsede paranın lafını yapmadı
İNGİLİZ TS110 da kronik ön kasnak harici bunca seni problem yaşamadım desem yeridir
ama 2 motorun birim fiyatlarıda başka

Bir 5085 m kullanıcısı olarak vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim kardeşim. Aktarma organlarının Çin etiketli olduğunu yazmışsın. jd nin E serilerinde de aynı durum geçerli. Benim de bu konu içinde bu bilgiyi vermekten başka bir amacım yoktu ama nedense anlatamadım.

demir45 link=topic=34922.msg672806#msg672806 date=1356519489' Alıntı:
Olum neyin derdindesin sen, şanzuman dağıldı Mahmut gel bizim JD şanzuman dağıldı birde sen mi bak diyecek adam ertesi gün geri vermişler motoru bunu oradaki bütün köylüde biliyor...
Vereyim adresi git sor adama yalansa benim yanıma gel ondan sonra.. Hatta beraber gidelim.. Ben bu kadar açık ve netim..
Sen sadece elinde 1.5 mazot bulunan 2 dk bir video koydun şu kadar yakıyor diyorsun bu videonun gerisi nerede motor çalışırken o şişeden mazot çekerken, depo dolu iken bunları da sen göster o zaman.. Çek 30 bin saattlik motorun fotoğrafını koy bütün forum görsün..
Her mesajında 3 tane şey yazılı arkaya bak ve oku bir onları..
Millet JD ye karşı değil senin bu tavırlarına karşı hala anlayamadın mı?????
senin o 2 dk lik video sonuc videosuydu 8 part yuklemsi baya zman alır tum denme videoları var sen bir hitap şeklini duzelt once. sen de çek su jd nin dağıttı sanzımanı hadi benim yanımda o arda foto makinesi olsyadı çekerdim. bak ben sana adersini veriyorum TEKİRDAĞ AKSA JENERETORLEİNİN SAHİBNNİN CİFTLİĞİNDE 30.000 SAATTE 5403 JOHN DEERE VAR millet diyon nedense jd kullanmayan karalıyor once alcan kullanacan sonra konusacan bilip bikmeden konusmucan.. yok 5403 le cift surmuyorlar evin altından cıkartmıyorlar gibi şaçma yorumlar yapma.senin burda kimseye yalan borcun yoksa benimde evvel allah yok yalan soylicek değiliz her lafım arkasındayım. uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s

eyup reis33 link=topic=34922.msg672854#msg672854 date=1356534348' Alıntı:
senin o 2 dk lik video sonuc videosuydu 8 part yuklemsi baya zman alır tum denme videoları var sen bir hitap şeklini duzelt once. sen de çek su jd nin dağıttı sanzımanı hadi benim yanımda o arda foto makinesi olsyadı çekerdim. bak ben sana adersini veriyorum TEKİRDAĞ AKSA JENERETORLEİNİN SAHİBNNİN CİFTLİĞİNDE 30.000 SAATTE 5403 JOHN DEERE VAR millet diyon nedense jd kullanmayan karalıyor once alcan kullanacan sonra konusacan bilip bikmeden konusmucan.. yok 5403 le cift surmuyorlar evin altından cıkartmıyorlar gibi şaçma yorumlar yapma.senin burda kimseye yalan borcun yoksa benimde evvel allah yok yalan soylicek değiliz her lafım arkasındayım. uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s
Bir motor için bu kadar fanatik olma bilader aynı yaştayız ama dinle beni üzülmezsin :) Yalan söylemek değil de olayları olmadığı gibi anlatmak da iyi birşey değil.Ben sana bu kadar söyleyim sen de anla.Önceki bir konuda söylediğin yanlış birşey için .Özel olarak burda belirtmeye gerek yok merak ediyorsan bana pm yoluyla ulaşabilirsin..Hem sitede yönetici olarak hem de bir üye olarak söylüyorumSen istediğin kadar öv JD ' yi birşey katamazsın ama bir süre sonra insanlar senin yüzünden JD ' den soğumaya başlar antipatik olur.Aynı örneği dünyada bir numaralı motor olan Fendt ' te yaşadık biz.Senin gibi fanatik arkadaşlar yüzünden millet fendt ' i motor yerine koymaz oldu.

Çağrı link=topic=34922.msg672859#msg672859 date=1356534905' Alıntı:
Bir motor için bu kadar fanatik olma bilader aynı yaştayız ama dinle beni üzülmezsin :) Yalan söylemek değil de olayları olmadığı gibi anlatmak da iyi birşey değil.Ben sana bu kadar söyleyim sen de anla.Önceki bir konuda söylediğin yanlış birşey için .Özel olarak burda belirtmeye gerek yok merak ediyorsan bana pm yoluyla ulaşabilirsin..Hem sitede yönetici olarak hem de bir üye olarak söylüyorumSen istediğin kadar öv JD ' yi birşey katamazsın ama bir süre sonra insanlar senin yüzünden JD ' den soğumaya başlar antipatik olur.Aynı örneği dünyada bir numaralı motor olan Fendt ' te yaşadık biz.Senin gibi fanatik arkadaşlar yüzünden millet fendt ' i motor yerine koymaz oldu.
dusuncene saygı duyarım ama burada bilip bilmeden karalıyanlar oluyor yani yalan yanlış karlayanlar bu övgü değil haksız yere karalayanlara denegim gorduklerimi belirtiyorum

jhondere ile ilgili olumsuz 10 yorum varsa 8 tanesi jhondere sahibi olmayanlardan, 2 tanesi de gerçek kullanıcılarından...

eyup reis33 link=topic=34922.msg672854#msg672854 date=1356534348' Alıntı:

Sen yoluna devam et kardeşim böyle..İnsanları kendi JD fikirlerinle motordan soğutmaya devam..
O motor 1 hafta dayanmamış tamam mı? Yerine MCcormick CL80 aldılar... 3 sene oluyor neyin fotoğrafını istiyorsun ben köye gidemiyorum doğru dürüst..1 hafta içinde almışlar şanzuman gitmiş ve geri vermişler..Ben elalemin motorunun başını mı bekliyorum gece gündüz..
İnanmıyorsan buyur bol keseden sallamıyoruz biz..

Yorumlarımda saçma olan herhangi birşey yok bu senin bu motor hakkında olumsuz yorum ve yaşanan arızalardan kendini inandırmıyor oluşundur saçma olan bir şey varsa..Gerçeklerden kaçılmıyor biz bunları bir tarafımızdan uydurmuyoruz görüyoruz duyuyoruz birinci ağızdan, konuşuyoruz...
Bizim köyde 6330 Premium var ben o şanzıman dağıttı yok orası burası bozuldu diyor muyum?

demir45 link=topic=34922.msg672868#msg672868 date=1356535884' Alıntı:
Sen yoluna devam et kardeşim böyle..İnsanları kendi JD fikirlerinle motordan soğutmaya devam..
O motor 1 hafta dayanmamış tamam mı? Yerine MCcormick CL80 aldılar... 3 sene oluyor neyin fotoğrafını istiyorsun ben köye gidemiyorum doğru dürüst..1 hafta içinde almışlar şanzuman gitmiş ve geri vermişler..Ben elalemin motorunun başını mı bekliyorum gece gündüz..

Yorumlarımda saçma olan herhangi birşey yok bu senin bu motor hakkında olumsuz yorum ve yaşanan arızalardan kendini inandırmıyor oluşundur saçma olan bir şey varsa..Gerçeklerden kaçılmıyor biz bunları bir tarafımızdan uydurmuyoruz görüyoruz duyuyoruz birinci ağızdan, konuşuyoruz...
Bizim köyde 6330 Premium var ben o şanzıman dağıttı yok orası burası bozuldu diyor muyum?

böyle örnekler karşılıklı olarak sayısız çoğaltılır.ama 1 tane jhondere şanzumandan arıza yaptı diye tüm jhondereler kötüdür diyemeyiz , nede benim bayide gördüğüm 2012 model kuyruk milini dağıtmış , ayrıca 11 defa fren merkezini garantiden deyiştitmiş bir tt 55 var diyede tüm newhollandlar kötü diyemeyiz.zaten hiç bir traktörün üretilen tüm modelinin sorunsuz olması çok zor bir olay.yani böyle birşey anlatıyor olmana tabiki yalan dır diyemeyiz.sonuçta burası bir paylaşım sitesi.yazılanlara itibar etmemiz gerekiyor.ve karşılıklı olarak insanların birbirine saygılı olması da gerekiyor.mahmut kardeşim (demir45) ^^olum^^ diye kendinden 4 yaş büyük birine hitap etmen de doğru deyil.ben kendimden 4 yaş büyük birine öyle birşey diyemeyeceğim gibi 10 yaş küçüğüme bile diyemem.eyüpreis33 ün yorum tarzı yanlıştır belki ama bence sen o yorumunu tekrar bi gözden geçir canım kardeşim.

Abi akıl yaşta değil baştadır.. Yaş ile alimlik olsaydı iblisten daha yaşlı kim var.. değil mi??

Ben JD kötü demedim,her marka model traktörlerde sorunlar çıkabilir fabrika hatası vs. olabilir, benim bu 3 sene önceki şanzuman olayı aklıma bile gelmiyordu ama arkadaşın sayesinde bir anda depreşti nasıl olduysa..Bize resmen yalancı diyor bu sitede o yokken bile söyledim ben bunu...

http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-220/sizin-oralarda-son-alinan-traktorlerde-hangi-marka-ve-modeli-onde/50/
Ahanda okusun görsün ben JD dalaşı mı yapıyordum JD yimi kötülüyordum bu zamanda...

demir45 link=topic=34922.msg672879#msg672879 date=1356537136' Alıntı:
Abi akıl yaşta değil baştadır.. Yaş ile alimlik olsaydı iblisten daha yaşlı kim var.. değil mi??

Ben JD kötü demedim,her marka model traktörlerde sorunlar çıkabilir fabrika hatası vs. olabilir, benim bu 3 sene önceki şanzuman olayı aklıma bile gelmiyordu ama arkadaşın sayesinde bir anda depreşti nasıl olduysa..Bize resmen yalancı diyor bu sitede o yokken bile söyledim ben bunu...

http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-220/sizin-oralarda-son-alinan-traktorlerde-hangi-marka-ve-modeli-onde/50/
Ahanda okusun görsün ben JD dalaşı mı yapıyordum JD yimi kötülüyordum bu zamanda...

canım kardeşim ben senin yaşın ve aklınla bir sıkıntı olduğunu anlatmadım sen beni anlamamışsın.ben sadece senin hitap tarzın olan olum kelimene takıldım o kadar.yoksa elbette akıl yaşta deyil bastadır ama onun konumuzla bi alakası yok anlıyacağın.

akıl ne kadar başta olsada yaşa saygı edip ağzından atacağın kelimeyi yutkunmak ve geri yutmakta yaşlılıkta gelen meziyettir ve bu her aklı olana NASİP olmaz..

baba540 link=topic=34922.msg672885#msg672885 date=1356538266' Alıntı:
canım kardeşim ben senin yaşın ve aklınla bir sıkıntı olduğunu anlatmadım sen beni anlamamışsın.ben sadece senin hitap tarzın olan olum kelimene takıldım o kadar.yoksa elbette akıl yaşta deyil bastadır ama onun konumuzla bi alakası yok anlıyacağın.

Kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum ama karşıdan da senin fikirlerini umursamaz hatta senin duyup gördüklerini yalan söylüyormuş gibi bir izlenim uyandırıldığında benim ' 'olum' gibi arkadaş arasında da kullanılabilen ufak bir samimiyet kelimesi kullanmam pekte abes kaçmıyordur umarım.
Kötü bir kelime dediysem bir daha söylemem..

demir45 link=topic=34922.msg672868#msg672868 date=1356535884' Alıntı:

canım kardeşim be sana fotosu varsa at diye demiştim ki sen beni yalancı diye kasıt ettin 2 dk lık video attın die videonun devamını ben zaten flasha atıp osman abime vermek niyetindeyim yani burdaki kasıtım sen nekadar doğru soyluyoprsan ben de okadar doğru soyleyebilirim niye sanzımanı dağittini vurduluyon bizm koyde td5020 nh 4 kere arkayı dağıttı ille bir karlama kanpanyasımı başlattalım? doğruları soyldikmi fanatik oluyor uz milleti jd den soğutmuş oluyoruz jd nin avukatı oluyoruz malesef. sen ne kadar burada düşüncelerini ve test ettiğin şeyleri söyleme yetisine sahipsen bende o kadar sahip olduguma inanıyorum evet sen birin ci ağızdan anlatınca yalancı olmuyorsun ama ben kendim kullanıp kendim test ettiğim seyleri kendi ağızımdan anlatıyorum ama çoğu yerde yalancılıkla itham ediliyorum.saygılar.

Sana yalancı demedim..Sen yukarıda mesajlarda dağılmaz,parçalanmaz varsa dağıtacak gelsin demişsin benimde aklıma geldi yazdım bak bunu 2 sene öncede söylemişim ben demek ki yeni uydurmuyorum bunları değil mi?
Bir markanın sorununun söylenmesini karalama olarak algılıyorsan bilemem ama bilmek herkesin hakkı diyede düşünüyorum ben...
Ben motoru görmedim sen bana resim soruyorsun yukarıda belirttiğim gibi..Arkadan sen diyorsun bilmeden görmeden karalıyorlar vs. illa bu motor hakkında yorumda bulunmak için alıp kullanmak mı lazım? Kullananın görüşleri yeter bize kiminin memnuniyeti kiminin memnuniyetsizliği örtüşecek bir biri ile illaki..

Sen bir saat çalışma ile 1.5 lt hatta videoda 1.3 lt yakmış diyorlar..Bizde su motoru var o bile 1 saatte 1 litreden fazla benzin yakıyor koca motorun neresine yetecek o kadar mazot görmeden inanılmıyor bunlar tabi ki..Yükle herkes görsün..Ben Mevlana Sema gösterisinde çektiğim 1.5 gb videoyu 4.5 saatte yükledim isteyince oluyor..
30 bin saatte motordan bahsediyorsun anahtar değmeden birde 30 bin yapmasında sıkıntı yok ama anahtar değmeden yapmasında sıkıntı var.. Daha önceki mesajlar da yazdım bunu benim yazdıklarım yavaş ve anlayarak okursan zaten ne demek istiyorum anlaşılır, ben daha marka kötülemedim benim mesajlara geriye doğru incelersen görebilirsin öne çıkanlar oldu ama kötülenen olmadı daha..

eyup reis33 link=topic=34922.msg672895#msg672895 date=1356539839' Alıntı:
canım kardeşim be sana fotosu varsa at diye demiştim ki sen beni yalancı diye kasıt ettin 2 dk lık video attın die videonun devamını ben zaten flasha atıp osman abime vermek niyetindeyim yani burdaki kasıtım sen nekadar doğru soyluyoprsan ben de okadar doğru soyleyebilirim niye sanzımanı dağittini vurduluyon bizm koyde td5020 nh 4 kere arkayı dağıttı ille bir karlama kanpanyasımı başlattalım? doğruları soyldikmi fanatik oluyor uz milleti jd den soğutmuş oluyoruz jd nin avukatı oluyoruz malesef. sen ne kadar burada düşüncelerini ve test ettiğin şeyleri söyleme yetisine sahipsen bende o kadar sahip olduguma inanıyorum evet sen birin ci ağızdan anlatınca yalancı olmuyorsun ama ben kendim kullanıp kendim test ettiğim seyleri kendi ağızımdan anlatıyorum ama çoğu yerde yalancılıkla itham ediliyorum.saygılar.

Yaşınız çok genç, öğrenmeniz gereken çok şey var.Fanatikliği bırakarak,sadece duygularınıza göre hareket etmeyip de mantığınızı da kullanmayı öğrendiğiniz zaman bu siteden değerli bilgiler edinmeniz mümkün. Aksi durumda bu ve benzer konular 80 sayfaya da uzamış olsa,sitemize bilgi kirliliğinden başka birşey vermez...İyi bilmediğin bir konudaki yorumlarında ısrarcı olma. Acaba kabahat bende olabilirmi diye kendini sorgulamayı öğren. Bana karşı hitabın konusunu gençliğine tutuyorum, bilmelisin ki sen dünyaya gelmeden çok önceleri ben traktör kullanıyordum. Benim, senin yaşlarında evlatlarım var.

konu anlamsız ve faydasız bir şekilde uzamakta
bence kaynak olmaktan cıkmıştır

demir45 link=topic=34922.msg672904#msg672904 date=1356540719' Alıntı:
Sana yalancı demedim..Sen yukarıda mesajlarda dağılmaz,parçalanmaz varsa dağıtacak gelsin demişsin benimde aklıma geldi yazdım bak bunu 2 sene öncede söylemişim ben demek ki yeni uydurmuyorum bunları değil mi?
Bir markanın sorununun söylenmesini karalama olarak algılıyorsan bilemem ama bilmek herkesin hakkı diyede düşünüyorum ben...
Ben motoru görmedim sen bana resim soruyorsun yukarıda belirttiğim gibi..Arkadan sen diyorsun bilmeden görmeden karalıyorlar vs. illa bu motor hakkında yorumda bulunmak için alıp kullanmak mı lazım? Kullananın görüşleri yeter bize kiminin memnuniyeti kiminin memnuniyetsizliği örtüşecek bir biri ile illaki..

Sen bir saat çalışma ile 1.5 lt hatta videoda 1.3 lt yakmış diyorlar..Bizde su motoru var o bile 1 saatte 1 litreden fazla benzin yakıyor koca motorun neresine yetecek o kadar mazot görmeden inanılmıyor bunlar tabi ki..Yükle herkes görsün..Ben Mevlana Sema gösterisinde çektiğim 1.5 gb videoyu 4.5 saatte yükledim isteyince oluyor..
30 bin saatte motordan bahsediyorsun anahtar değmeden birde 30 bin yapmasında sıkıntı yok ama anahtar değmeden yapmasında sıkıntı var.. Daha önceki mesajlar da yazdım bunu benim yazdıklarım yavaş ve anlayarak okursan zaten ne demek istiyorum anlaşılır, ben daha marka kötülemedim benim mesajlara geriye doğru incelersen görebilirsin öne çıkanlar oldu ama kötülenen olmadı daha..
yukliyecem zaten ama şunuda belirtiyim cidden ben traktörümü ağır şartlarda kullanıyorum 8 yaşında çocuk bile bindi amahtar değmek kelimesi nın manasıda şu yani kullanan adamın dedigine göre çok ciddi sıkıntı vermedi anlamında yani rutin balkımlar ve bazı eksikler oda her traktörde olur ama. tabi ben 6 partlık videoyu daily motions sayfama aktaracağım ama sonuç ortada.saygılar.

768 link=topic=34922.msg672920#msg672920 date=1356542020' Alıntı:
Yaşınız çok genç, öğrenmeniz gereken çok şey var.Fanatikliği bırakarak,sadece duygularınıza göre hareket etmeyip de mantığınızı da kullanmayı öğrendiğiniz zaman bu siteden değerli bilgiler edinmeniz mümkün. Aksi durumda bu ve benzer konular 80 sayfaya da uzamış olsa,sitemize bilgi kirliliğinden başka birşey vermez...İyi bilmediğin bir konudaki yorumlarında ısrarcı olma. Acaba kabahat bende olabilirmi diye kendini sorgulamayı öğren. Bana karşı hitabın konusunu gençliğine tutuyorum, bilmelisin ki sen dünyaya gelmeden çok önceleri ben traktör kullanıyordum. Benim, senin yaşlarında evlatlarım var.
hitap şeklim biraz iyi olmayabilir kusura bakmayın yaşınızı bilmiyordum buyuklerime saygılı bir kişiyimdir.konu hakkında ise benim düşüncem biraz boş geçilmesi ve fiyasko denmesi okadar kullannan abim var hiçde fiyasko olacak bir traktör değil diyorlar ve bu jd nin 5e serilerini adım gibi bilirim birçok yakıt çift surum nakliye denemesi yaptım ve civar koylerdeki denemeye gittim saygılar.

bu arada en kısa zamanda 6 7 partlık olan denemeyi atmam biraz zor . ama gene aynı sekilde bir denemeyi 3 part şeklinde çektim durdugu yerde çakırlı kyunde onu atacam ama yakıt az.

768 link=topic=34922.msg672920#msg672920 date=1356542020' Alıntı:

aslında ben genç arkadaşları uyarmak için sizin yaşınıza vurgu yapmak istemiştim 2.sayfada ama.ben birine msj yazmadan ilk önce yaşına bakma gereği duyuyorum.çünkü tanımadığım birini klavye başından kırmayı hiç istemem.sonuç ne olursa olsun.marka model haklı veya haksız olmam hiç farketmez saygı kadar güzel bir davranış şekli yoktur.saygının olduğu yerde sevgi de olur güleryüzde olur merhamette olur vicdanda.bizler ekmeğini topraktan kazanan emekçi insanlarız.hepimizin kazancı alınteri.burdaki konuşmalarımız tavsiye veya öneriden öteye gidemez.genç arkadaşlarımıza tavsiyem yazılarını yazdıktan sonra tekrar bir daha okuyup sonra gönder tuşuna bassınlar.

arkadaşlar konu çok dağılmış.gunumuz dunyasında nerede üretildiğinde ziyade kaliteli üretim yapılıp yapılmadığı önemlidir.bugün alman bosch firması birçok ürününü almanyada tasarlayıp çinde üretiyor.deutz firmasının romanyada döküm tesisi var.bugün firmaların çinde,romanyada,hindistanda vs.. üretim yapması maliyetlerle alakalı bir konu.eğer kaliteyide düşürüse en büyük kazığı kendisine atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...