Ynt: John deerelerin alman malı olup olmadıgı nasıl anlasılıor
Bir 5085 m kullanıcısı olarak vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim kardeşim. Aktarma organlarının Çin etiketli olduğunu yazmışsın. jd nin E serilerinde de aynı durum geçerli. Benim de bu konu içinde bu bilgiyi vermekten başka bir amacım yoktu ama nedense anlatamadım.
hasanfuat link=topic=34922.msg672808#msg672808 date=1356520161' Alıntı:5085 m kullanıcı olarak
motor mexico
ön dingil cin dendi ben göremedim doğrudur
arka aktarma organı cin etiketli
hid pompa türkiye
hidrolik beyni brezilya
ceki bağlantıları alman
kabin mexico
elektrik hella cin üretimi motor piç motor tabir edile bilir lakin hata şurda kötülediğimiz ülkelerle ve bizim ülkemiz gelişmekte olan ülkeler sınıfında aynı sınıfta görülmekte tek pencereden bakmak yanlış
hidrolik sıkıntısı yaşamadım kullanarak tanımaktayım
çekiş sıkıntım oldu yerli firmalar pompayı sökmek için para isterken JD TEKİRAĞ servisi ETAR tarım mal bizim malımız dedi
pompa söküldü başka firmaya ayar için gönderildi bu arada turbo intercool sökülüp kontrol edildi kimsede paranın lafını yapmadı
İNGİLİZ TS110 da kronik ön kasnak harici bunca seni problem yaşamadım desem yeridir
ama 2 motorun birim fiyatlarıda başka
Bir 5085 m kullanıcısı olarak vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim kardeşim. Aktarma organlarının Çin etiketli olduğunu yazmışsın. jd nin E serilerinde de aynı durum geçerli. Benim de bu konu içinde bu bilgiyi vermekten başka bir amacım yoktu ama nedense anlatamadım.