Johndeere 5055 4*4

Arkadaşlar elimde sıfır 5055 4*4 power shuttle lı var . Bayiden aldım hiç kullanmadım. Beygir arttırmak istiyorum. Kaç liraya satabilirim bu traktörü

Arkadaşlar elimde sıfır 5055 4*4 power shuttle lı var . Bayiden aldım hiç kullanmadım. Beygir arttırmak istiyorum. Kaç liraya satabilirim bu traktörü
Kaç model eğer bir önceki senenin taraktorunu aldiysan aldığın fiyata biniciye satarsin( normalinden düşük fiyata aldığını varsayiyorum ) 2017 model ise yine aldığın fiyata çok yakın satarsin

eyvallah kardeşim. piyasadaki çoğu insanda 3 sene kullan aldığın fiyata satarsın diyor. bana 76 ya mal oldu 74,500 veren var zaten

Kaç model eğer bir önceki senenin taraktorunu aldiysan aldığın fiyata biniciye satarsin( normalinden düşük fiyata aldığını varsayiyorum ) 2017 model ise yine aldığın fiyata çok yakın satarsin

2016 aralıkta aldım bana 2017 şubatta geldi traktör. aynen şuan liste fiyatları 90 bine yaklaşmış

Ya işte bunu satıp 75 almayı düşünüyorum traktörü aldıktan sonra . Yerler biraz daha arttı yetmicek gibi traktör. Yani 1 ay içinde satabilsem iyi aslında. Sence satılabilirmi