JOHNDEERE POMPA AYARI

Arkadaslar, JD 5820 kullanıyoruz biraz performans düsük geldi pompa ayarına gönderdik bugün teslim aldık traktörü suan özüne döndü diyebilirim.performans konusunda sikayeti olanlar pompa ayarlarını yeniden yaptırabilirler.ben garantiden yaptırdım ücret ödemedim kargo haric

Ynt: JOHNDEERE POMPA AYARI

MERHABA ARKADAŞLAR JOHN DEERE YAKIT POMPALARINIZI ESKİŞEHİRDE GARANTİLİ BİR ŞEKİLDE HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN YAPTIRABİLİRSİNİZ ÇEKİŞ , DUMAN , ÇALIŞMAMA GİBİ SIKINTILARINIZDA YARDIMCI OLURUZ . ÖZEN DİZEL DİZEL YAKIT SİSTEMLERİ DELPHİ , STANADYNE ,DOOWON YETKİLİ SERVİSİ . ESKİŞEHİR İRTİBAT : 0554 603 62 49

Ynt: JOHNDEERE POMPA AYARI

ÖZEN DİZEL DELPHİ SERVİCE link=topic=44368.msg898965#msg898965 date=1402401411' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR JOHN DEERE YAKIT POMPALARINIZI ESKİŞEHİRDE GARANTİLİ BİR ŞEKİLDE HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN YAPTIRABİLİRSİNİZ ÇEKİŞ , DUMAN , ÇALIŞMAMA GİBİ SIKINTILARINIZDA YARDIMCI OLURUZ . ÖZEN DİZEL DİZEL YAKIT SİSTEMLERİ DELPHİ , STANADYNE ,DOOWON YETKİLİ SERVİSİ . ESKİŞEHİR İRTİBAT : 0554 603 62 49
hocam bı soru sorucam pompacısınız belkı bı fıkrınız olabılır bochs pompa mı az yakar lucas pompa mı az yakar aynı beygır traktorde acaba :S