JONDEERE Firmasının Reziliiği

Ynt: JONDEERE Firmasının Reziliiği

inşallah her şey istediğin gibi olur ve kazanırsınız yalnız en büyük hatayı john deere ' nin 5 para etmez serilerinden almakla yapmışsın usta bende john deere kullanmama rağmen kesinlikle tavsiye etmiyorum john deere büyük serilerinden alıcaksın her zaman alman teknolojisi çok çok sağlam ben 2009 ' dan beri kullanıyorum en ufak bir yerinden arıza vermedi çoğu kişi aldanıyor büyük serilerin kalitesi ve sağlamlığına güvenerek john deere deyip olur olmadık serilerinden traktör alıyorlar

yahya link=topic=56761.msg609909#msg609909 date=1340698853' Alıntı:
daha yarım saat önce Elazığdan avkatım aradı yahya bey 3. icra dairesine yazdımız dilekçeyi icra müdürü red etmişti bizde icra makkemelerine dava açmıştık jd ve icra müdürün bire bir makkeme kararına uymuyor diye dublek yerine keten lastik veriyorlar diye icra makkelerinde davamız kabul edilmiş sadece traktörü Elazığa bilirkişiye gösterip üzerindeki malın ne olduğunu ve jd firmasın verdiğini inceletmek kaldı yani gün sayıyoruz %100 kazandık sayılır jd avkatlarıda avkatıma fax çekerek protasto yazısı çekmiş demişki 7 emirdeki malını alın yolsa her kalan günün 7 emir parasını firmamız sizden alır avkatım da fax çekecek icra makkemesinin kararını bir firma bu duruma düşermi utan verici bir durum jd bu motorunu kapımda bulundurmaktan utanıyorum Allah bu firmaların eline kimseyi düşürmesin ben düştüm sizler düşmeyi ?
sen jd yi neden hala kapında tutuyosun ? sat al bitane m108s

Yahya kardeş, lastik yüzünden malından soğuman onlara değil sana zarar. Senin alın terinle aldığın malın o. Makinanı güle güle kullan, insanlara kızıp makinandan soğuma, her an batar sana o mal ve seni daha kötü etkiler. Bu dünya imtihan dünyası, Rabbim nasıl böyle insanları yaratmış neden ben, dersen daha çok zorlanırsın. Bu da geçer yahu deyip işine bakmalısın. ' Yediemin ' e bırakılan mal ne sizin ne de jd ' nin oluyor bildiğim kadarıyla. Senin avukat doğrusunu yapmıştır. Avukatlar birbirleriyle satranç oynar gibi hareket ediyorlar, biz çoğunlukla anlamıyoruz dilekçeler, itirazlar... Sen işini takip et, avukatlar işini takip eder. Selam ve Dua ile kal kardeşim.

Abi sanırım iş inatlaşmaya binmiş ben sana söylüyeyim bu olay johndere de müdürü işinden eder yakında duyarsan da şaşırma.Hiç bir marka bukadar basit bir şey için adını bu kadar düşürmez.Kaldı ki sorun traktörde de değil lastik te.Sırf bu kadar basit bir konu çözülmedi diye Müdürler işinden olur Ağaları duyarsa Johnderenin.Çünkü lastiği fabrikaya gönderiyorsun bizim trakyada da oldu 9000 serisinde jant ta ayarsızlık olduğu için ön lastiğin bir tarafını kesmiş bizimkiler ön iki jant ve lastikleri değiştirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam da 600 saat civarındaydı 3-4 aylık bir olay çünkü.Onlarda jantı yapan firmaya göndermişlerdir sonucta onların kusuru.

konuyla ilgili yurt dışına mail attınızmı? benzer olaylar vw,hyundai de başımıza geldi 72 saat için türkiye distribütörler geri dönüş oldu ve sorunlar çözüldü iş iyi bir ingilizceyle olayı anlaşılır bi şekilde anlatmak, bakın görün sonra olaylar nasıl lehinize gelişiyor ok-*-s

teşekkürler hepinize yorumlarıza kusura bakmayın ekin işleri biçer işleri siteye giremiyorum ali bey inşallah jd türkiye merkez müdürler bal dudak gerisi boş koltulkarından olurlarda her firmaya ders olur ama nerde burası Türkiye şu icra keşif bitsin olay sonuçlansın ulusal basına olayı taşıcam bakalım az kaldı sabır

arkadasim sen johndereyi sucluon peki sen yorendeki BAİİYLE Mİ SİKİNTİN VAR YOKSA FİRMANİN KENDİSİMİ? CUNKU SUANA KADAR JOHN DERE DUNYADAKİ EN İYİ FİRMA BİZİM BURDAKİ BAİ COOK ANLAYİSLİ BELKİ SENİN BAİİ ADAM OLMAYA BİLİR AMA SEN KALİTEDEN VAZGECME JD YE HAKARET ETMEYİN HAKARET EDİLCEK FİRMA DEİL BENDE CİFTCİYİM?