Jxc lift o-matik yeri değiştirme

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba. Sürekli aklımda olan işi geçen hallettim. Arkada bulunan düğmeyi yana aldım rahat oldu kendi halatı yetişiyor takviye topuzunu ve körüğü sökünce altta lastik tapa var ucunu ordan geçirip arkaya götürdüm arka bağlantıyı yaparken karşılıklı somunlardan tekrar halat ayarı yapmak gerekiyor. Düğmenin yerini keserken ölçü olmaz ise plastiğin arkasındaki demire dayanır. Boş kalan yerede plastik kapak kesip taktım.

Resimler ve ekler

• DSC_7884.JPG
    7.2 MB · Görüntüleme: 750
  • DSC_7885.JPG
    5.7 MB · Görüntüleme: 647
  • DSC_7886.JPG
    6.5 MB · Görüntüleme: 630
  • DSC_7888.JPG
    7.5 MB · Görüntüleme: 616
  • DSC_7889.JPG
    6.3 MB · Görüntüleme: 645
  • DSC_7951.JPG
    5.6 MB · Görüntüleme: 591
Yaparsın öyle zor değil evet l
Evet değiştirirsin öyle zor değil gerçekten lanet bir yerde ve çok sert yapısı var.
Bugün akşama kadar tarla sürdüm günün sonuna doğru artık gına geldi kollardan indirip kaldırdım başlarda ,
Tek korkum yerlestirecegim yerin kesimini yanlış yapmak geri dönüşü yok arkası bosmu dolumu sağa sola yukarı aşağı kessem sıkıntı cikarmi

Yerini
Yerini tam ayarlaman lazım arkası konsol yukarı doğru geniş aşağıya indikçe az daralıyor
Bu girişlere silecek anahtarını taktigimda km ekranı geliyor tabiki büyük ihtimalle çalışmıyor , buna çözüm bulan oldumu acaba bi arkadaş 2018 de 2.el aldım herşey çalışıyor falan yazmıştı
IMG_20201121_162409.jpg

Bu girişlere silecek anahtarını taktigimda km ekranı geliyor tabiki büyük ihtimalle çalışmıyor , buna çözüm bulan oldumu acaba bi arkadaş 2018 de 2.el aldım herşey çalışıyor falan yazmıştıEkli dosyayı görüntüle 54421
Onu yazdı herkes sordu cevap gelmedi. Kimseye atıfta bulunmuyorum çoğu arkadaş hep bende olsun mantığı yapıyor özellik yoksa bile var gibi yazıp çiziyorlar fotoğraf denilince yok başka şehirdeyim yok unuttum muhabbeti. Öteki konuyada yazdım sensör soketi var takılsa bile içerde karşılığı yok o yüzden çalışmıyor.

@Yaşar Akgün
Herşey tamam da bu takviye topuzunu tamamen mi sokuyoruz biraz alengirli 3 takviyeli bu sökmeye cesaret edemedim alttaki plastik tapa alttan görünüyor onuda buldum konsolun Üstünude söktüm