Yakıt çok iyi zaten internette karşılaştırma sitelerine bak tork gücü ve silindir hacmi aynı hp traktörlerdeb fazla... Kasa çamurluk plastik değil, şavt altda değil yanda... Ben 2, 5 sene önce aldım köyde şimdi 11 tane oldu...hocam merhaba..yakıtı nasıl? traktörün gücü?
Kayısı bolmuYakıt çok iyi zaten internette karşılaştırma sitelerine bak tork gücü ve silindir hacmi aynı hp traktörlerdeb fazla... Kasa çamurluk plastik değil, şavt altda değil yanda... Ben 2, 5 sene önce aldım köyde şimdi 11 tane oldu...
Bol [emoji16]Kayısı bolmu
Minfa, trintina bitti bebeko kayısı toplanmaya başladı, sizin orada ne durumda..Kayısı bolmu
Zaten erkenden çıkarıp Malatya diye satiyonuz siz[emoji3]Bol [emoji16]
Hiç malatya diye satmıyoruz, özellikle mut kayısısı diye satılır. Sonra manavda nasıls sarılıyor bilemem. Söylediğin o kadar saçma ki burada kayısıyı komisyonu/tüccar alır mut'da adama bu Malatya kayısısı diye satamazsin ki hiç mantıklı değil. 15 çeşiy kayısı var burada kayısı kolileri var mut kayısısı yazar, özelikle mut kayısısı tanıtılmaya çalışılır.Zaten erkenden çıkarıp Malatya diye satiyonuz siz[emoji3]
Yavaş yavaş beni dovecen nerdeyse ben Yozgat'ta okurken Nisan ayında satarlardi Malatya diye oradan yola çıktım mut sofralık Malatya Kuru kayısı yaparHiç malatya diye satmıyoruz, özellikle mut kayısısı diye satılır. Sonra manavda nasıls sarılıyor bilemem. Söylediğin o kadar saçmaki burada kayısıyı komisyonu/tüccar alır mut'da adama bu Malatya katısısı diye satamazsin ki hiç mantıklı değil. 15 çeşiy kayısı var burada kayısı kolileri var mut katısısı yazar, özelikle mut kayısısı tanıtılmaya çalışılır.
5 liradan 20 kilo hun kurusu paketle bu sene bedava olur diyorlarYavaş yavaş beni dovecen nerdeyse ben Yozgat'ta okurken Nisan ayında satarlardi Malatya diye oradan yola çıktım mut sofralık Malatya Kuru kayısı yapar
İyi mal 5 TL etmez başkan gecensenede boldu sezonda 8 TL ediyordu islim ve gunkurusu bu sene bazı bölgeleri soğuk vurdu bence geçen seneden az gibi5 liradan 20 kilo hun kurusu paketle bu sene bedava olur diyorlar
Bizim buralarda geneli kabak aşı ve hacı Halil olur daha çağla temmuzda başlarMinfa, trintina bitti bebeko kayısı toplanmaya başladı, sizin orada ne durumda..
Profile baktım mersin mut aklıma geldi sordum şakalaşma filan sonra ciddi anlaşıldı sonra şaka olduğu anlaşıldı konu böyle oldu "hostes koltuk başlıklı kayısı muhabbeti "[emoji16]"Kabinsiz traktöre hostes koltuğu takılır mı" diye konu açılmış ben de merak ettim takılır mı, diye ama mesajların alakasi yok. Bari başlığı değiştirin kayısı yapın.
Oturup kalktıktan sonra altına kaçırmış gibi olur ozaman [emoji23][emoji23]Hostes koltuğu yerine kayısı takalım...