Kaç Dönüm Sulayabilirim

Herkese selamlar arkadaşlar.
200 dekar buğday tarlası var. Sondaj attırıp sulamaya geçmeyi düşünüyorum. Sondajlar saatlik 50-80 ton arası kapasitede olacak 3 sefere bölerek toplamda dekar başına 150-200 ton arası sulama yapmayı düşünüyorum.

Soruma gelirsek, tek başıma bu 200 dönümün ne kadarını sulayabilirim? Bölge rüzgarlı olduğu için büyük tabanca kullanamayacağım. En fazla 15 metre aralıkla küçük fıskiye kurabilirim. Tek başıma dediğim cidden tek başıma bu arada, gel traktörün direksiyonunu düz tut diyecek birisi bile yok.

Son düzenleme:
tarlalar topluysa kolay olur yoksa zor. burda kritik nokta sulama yapacağın sistem. güneş paneli ile sulayacaksan değişir elektrik hattıyla değişik hesap çıkar. bende bu sene 200 dönüm duğday sulayacağım panelli sistem günde 10 saat sulama kapasitem var dalgıç 12.5 hp 12 kademe 44 fıskıye basıyor. senin sistemin nedir ona göre hesaplayalım

Tarlalar 48-48-35-20-18-15-10 dekar. Benim sondajlar 30 kw motorla 50-80 ton arası su kapasitesi olacak. Römorklu jeneratörle tarla tarla sırayla sulayacağım. Ortalama 30-40 arası fıskiye çalıştıracağım. Sizin 12.5hp 44 tabanca iyiymiş, su kaç metreden çıkıyor?

Birde panelli sistemin ayrıntılarını verebilir misiniz?